Regl gecikmesi

yamukprensesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
35
-2
86
25
25 temmuzda regl oldum 2 ağustosta korunmalı bir cinsel ilişkim oldu ondanda sonra 24 ağustosta tam zamanında reglimi oldum fakat 21 eylülde regl olmam gerekirken reglim şuan 10 gün gecikti. 2 ağustostan sonra hiç cinsel ilişkim olmadı. Regl olmama yakın 2-3 gün başım ağrıyor diye dolerex içmiştim sonra regl geciktikten sonra grip oldum enfeksiyonum çıktı şuan da gribim ama alt karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor regl olamıyorum aşırı stres yapıyorum çıldıracak gibiyim. Eğer hamile olsam en son reglimden bu zamana 40 gün geçmiş ve en sonda ilişkimden bu zamana 61 gün geçmiş belirti vermez miydi. Hava değişikliği vs etkili olmuş mudur. Lütfen yargılanamayın

hamile olsaydınız regl olmazdınız zaten. ayrıca korundum diyorsunuz hamile kalmanız imkansız bu şartlarda

Hem korunmuşsunuz hem de regl olmuşsunuz. O yüzden hamile olmanız imkansız. Stresten gecikmiştir. Bitki çayı içmeyi deneyin rahatlatır ve regl olmayı kolaylaştırır.

Hem korunmuşsunuz hem de regl olmuşsunuz. O yüzden hamile olmanız imkansız. Stresten gecikmiştir. Bitki çayı içmeyi deneyin rahatlatır ve regl olmayı kolaylaştırır.
Hiç bu kadar gecikmemişti ne yapacağımı bilmiyorum çok stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…