Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba regl 3 gün geçikti beta hcg 0.5 çıktı erken olduğu için olabilir mi yoksa biraz daha mı geçmesi lazım çamaşırımda üçgümdür sadece sabahları kahverengi lekeler var peçetede bir şey yok ne yapmalıyım
Merhaba regl 3 gün geçikti beta hcg 0.5 çıktı erken olduğu için olabilir mi yoksa biraz daha mı geçmesi lazım çamaşırımda üçgümdür sadece sabahları kahverengi lekeler var peçetede bir şey yok ne yapmalıyım
regliniz 3 gün gecikmiş geç döllenme bile olsaydı daha yüksek çıkmalıydı değeriniz üzgünüm hamile değilsiniz lekelenmelerlede bir kaç gün içinde adetiniz sökülür muhtemelen
regliniz 3 gün gecikmiş geç döllenme bile olsaydı daha yüksek çıkmalıydı değeriniz üzgünüm hamile değilsiniz lekelenmelerlede bir kaç gün içinde adetiniz sökülür muhtemelen
Sizi üzmek istemem ama ben öyle bir ihtimal görmüyorum 0.5 çok düşük bir değer 4 5 lerde bir değeriniz olsa sınırda yükselebilir derdim ama bu aşamada pek mümkün değil. Bu arada bir sıkıntı olması gerekmiyor hemen hamile kalamayabilirsiniz. Ne zamandır deniyorsunuz?
Sizi üzmek istemem ama ben öyle bir ihtimal görmüyorum 0.5 çok düşük bir değer 4 5 lerde bir değeriniz olsa sınırda yükselebilir derdim ama bu aşamada pek mümkün değil. Bu arada bir sıkıntı olması gerekmiyor hemen hamile kalamayabilirsiniz. Ne zamandır deniyorsunuz?
7 aydır sürekli kan veriyorum ve doktorlar bir şey yok diyor ultrason bakıyorlar herşey yolunda sonuç hep aynı daha öncede kan verdim aynı hastanede hiç değişmemiş sanki yine aynı sonuçları verdiler önüme başka hastanede kan verince daha yüksek gibi bilmiyorum
7 aydır sürekli kan veriyorum ve doktorlar bir şey yok diyor ultrason bakıyorlar herşey yolunda sonuç hep aynı daha öncede kan verdim aynı hastanede hiç değişmemiş sanki yine aynı sonuçları verdiler önüme başka hastanede kan verince daha yüksek gibi bilmiyorum
Canım çok bir süre olmamış zaten korunmasız 8 ay düzenli ilişki sonrası bile hamile kalma oranı ortalama %70. Ayrıca 2 yıla kadar denemek normal karşılanıyor. Bir sorun olması gerekmiyor bende de bir problem yoktu eşimde de önce bir kaç ay hamile kalamadım sonra üst üste 4 kimyasal gebelik 1 kalp durması sonucu kürtaj geçirdim. Bu bebeğime hamile kalmam 1 sene 4 ay sürdü ama bunca kayıptan sonra psikolojim de aşırı bozuldu. Bende çok sorguladım sorun yok neden olmuyor diye ama nasip bu işler herkeste süreç farklı işliyor. O yüzden kendinizi üzme bu arada bu kadar stres yaparsan ve kendini hamile kalmalıyım diye şartlarsan kalamazsın stres en çok etkileyen faktör. Biraz akışına bırak. Bu kadar hızlı istiyorsan yumurta çatlatma, aşılama yöntemlerini de deneyebilirsin ama doğal yolla istersen biraz daha sakin kalıp beklemen gerekir. Ayrıca her laboratuvarın değeri farklı senin sonucun yüksek çıktığından değil oranın değer skalasından kaynaklanır.