Y ysnusn Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 13 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 27 Pazar 22:43 Konu Sahibi Konu Sahibi ysnusn #1 Tekrar merhaba adetim 17 gün geciktiğinde beta hcg testim <1.20 çıktı kesin gebelik yok diyebilir miyiz hala regl olmadım stresten mi olmuyorum acaba
Tekrar merhaba adetim 17 gün geciktiğinde beta hcg testim <1.20 çıktı kesin gebelik yok diyebilir miyiz hala regl olmadım stresten mi olmuyorum acaba
Canbat 3 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.945 Emoji Skoru 885 Puanlar 73 Yaş 29 Pazar 22:45 Konu Sahibi Konu Sahibi ysnusn #2 ysnusn .!.: Tekrar merhaba adetim 17 gün geciktiğinde beta hcg testim <1.20 çıktı kesin gebelik yok diyebilir miyiz hala regl olmadım stresten mi olmuyorum acaba Genişletmek için tıkla... Düzenli regli oluyorsan , yoktur. Ama sen yine de bi kadın doğuma göster belki başka bi problem vardır.
ysnusn .!.: Tekrar merhaba adetim 17 gün geciktiğinde beta hcg testim <1.20 çıktı kesin gebelik yok diyebilir miyiz hala regl olmadım stresten mi olmuyorum acaba Genişletmek için tıkla... Düzenli regli oluyorsan , yoktur. Ama sen yine de bi kadın doğuma göster belki başka bi problem vardır.