kızlar,daha öncede başlık açmıştım,sorum regl geciktirici hapı regl olacağım tarih yada regli olacağım tarihten 1 gün sonra alabilirmiyim?Bu şekilde kullanan oldu mu?kızlar deneme gibi bir seçeneğim yok.düğünüm var riske atmak istemiyorum
kızlar,daha öncede başlık açmıştım,sorum regl geciktirici hapı regl olacağım tarih yada regli olacağım tarihten 1 gün sonra alabilirmiyim?Bu şekilde kullanan oldu mu?kızlar deneme gibi bir seçeneğim yok.düğünüm var riske atmak istemiyorum
ben daha önce kullandım,yanlış anımsamıyorsam regl tarihinden 3 gün önceden itibaren almaya başlıyorsun.bıraktığında da ertesi gün falan oluyorsun.neden özellikle aynı tarih yada birgün sonrası dediğini anlamadım?ama sanıyorum ben de 3 gün önceden değil bir gün önceden başlamıştım.mutluluklar diliyorum..
ben daha önce kullandım,yanlış anımsamıyorsam regl tarihinden 3 gün önceden itibaren almaya başlıyorsun.bıraktığında da ertesi gün falan oluyorsun.neden özellikle aynı tarih yada birgün sonrası dediğini anlamadım?ama sanıyorum ben de 3 gün önceden değil bir gün önceden başlamıştım.mutluluklar diliyorum..
canım ben de düğün öncesi 3 gün evvel aldım. hergün düzenli alırsan zaten aldığın kadar uzuyo adet olma zamanın. ben balayında da almıştım. ama açıkcası pişmanım. hertarafım şişmişti. gelinlik daralmıştı biraz:)
bende kullandım canım.benim bildiğim 3 gün öncesi başlaman gerek sonrasında olmayabiliyormuş sanırım 1 gün öncesinde felan başlarsan daha garanti olur.bırakıncada bir kaç güne olursun zaten içinden 30 tane çıkıyor max 15 gün kullanabiliyorsun sabah akşam 1 tane alsan yeter.
kızlar gerçektende şişiriyor mu?çok mu?gelinliğe sığarmıyım?regli tarihinden önce alın diyor,düğünden 3 gün önce neye göre aldın.regli tarhin düğün tarihiyle çakışıyormu?