Jinekoloji Regl geciktirici kullananlar?

Umay Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
395
1.292
28
30
Merhaba,

Regl geciktirici hap kullanmaya başlayacağım, eczane reglime 3 gün kala kullanmaya başlamamı söylemişti.
Normalde bu sabah başlamam lazımdı fakat tamamen aklımdan çıkmış. İşe geldim şimdi, eve geri dönemiyorum.
Eczaneler kapalı resmi tatil sebebiyle. Baktım nöbetçi eczane baya uzak.

Hap günde 3 kere kullanılan haplardan. İş çıkışı eve gittiğimde başlasam bir sakıncası olur mu? Normalde bu sabah içmem lazımdı ve akşam ki hap 3. hap olacaktı ama şimdi 1. hap olmuş olacak.

Yine fayda eder mi? Yada direk yarın mı kullanmaya başlasam, 2 gün kalmış olacak regli tarihime.

Son bir soru, regl geciktirildikten sonra bir sonraki adet döngüsü daha ileri bir tarihe erteleniyor değil mi?

Aksam baslayabilirsiniz
Regliniz saati saatine mi geliyor? Benim hep 1 2 gun oynar mesela
Zamaninda bende kullanmistim
Bir sonraki adet bozulmuyor yalnizca, komple tum duzenim bozulmus 6 ayda zor duzene girmisti
Cok ekstra bir durum yoksa kullanmanizi onermem

Aksam baslayabilirsiniz
Regliniz saati saatine mi geliyor? Benim hep 1 2 gun oynar mesela
Zamaninda bende kullanmistim
Bir sonraki adet bozulmuyor yalnizca, komple tum duzenim bozulmus 6 ayda zor duzene girmisti
Cok ekstra bir durum yoksa kullanmanizi onermem
Saati saatine olmasa da takip ettiğim programda hangi gün gelecek görünüyorsa mutlaka o gün gelir. Bir tek geçen ay 1-2 gün gecikti. Stresten olduğunu düşünüyorum.
Nikah günüme denk geliyor reglim. Birde ikinci gününe. Benim inanılmaz bir kanamam oluyor özellikle ikinci ve üçüncü gün. Çok eziyet olacak bana, hiç rahat edemeyeceğim arkama geçti mi geçecek mi gibi gibi.

Nasıl komple bozuldu tüm düzen? Hep mi gecikti?

Bende balayı için kullanmıştım. Bir sorun olmadı bende. Bence akşam kullanmaya başlayabilirsiniz. Bir sonraki reglim karıştı sadece baya ötelediğim için onun dışında bir sonraki reglden sonra düzene girdi diye hatırlıyorum çünkü hiç panik olmamıştım 😅

Saati saatine olmasa da takip ettiğim programda hangi gün gelecek görünüyorsa mutlaka o gün gelir. Bir tek geçen ay 1-2 gün gecikti. Stresten olduğunu düşünüyorum.
Nikah günüme denk geliyor reglim. Birde ikinci gününe. Benim inanılmaz bir kanamam oluyor özellikle ikinci ve üçüncü gün. Çok eziyet olacak bana, hiç rahat edemeyeceğim arkama geçti mi geçecek mi gibi gibi.

Nasıl komple bozuldu tüm düzen? Hep mi gecikti?
2 hafta surmustu reglim geldiginde
Sonraki ay gecikmisti
Sonraki ay 2 gun gelmisti 1 hafta sonra tekrar gelmisti baya bozulmustu duzenim
Ama herkeste olacak diye birsey yok tabi
Bu benim deneyimimdi

2 hafta surmustu reglim geldiginde
Sonraki ay gecikmisti
Sonraki ay 2 gun gelmisti 1 hafta sonra tekrar gelmisti baya bozulmustu duzenim
Ama herkeste olacak diye birsey yok tabi
Bu benim deneyimimdi
Ay bu ne ya kabus gibi. :(
Şimdi ben bu ay geciktirince bir sonraki regl tarihi de gecikir diye seviniyordum. Balayım da yine denk gelecek görünüyor çünkü. En azından oda ertelenir diyordum.
Böyle saçma sapan şeyler olursa ne yaparım hfjsdjflsf

Şimdi ben bu ay geciktirince bir sonraki regl tarihi de gecikir diye seviniyordum. Balayım da yine denk gelecek görünüyor çünkü. En azından oda ertelenir diyordum.
Umarim sizde olmaz
Herkesin duzeni bozulmuyor
Benimde tatile denk geliyor diye icmistim ama mahvetmisti beni ya 🥶

Bende balayı için kullanmıştım. Bir sorun olmadı bende. Bence akşam kullanmaya başlayabilirsiniz. Bir sonraki reglim karıştı sadece baya ötelediğim için onun dışında bir sonraki reglden sonra düzene girdi diye hatırlıyorum çünkü hiç panik olmamıştım 😅
Bir sonraki regliniz gecikti değil mi? Bir önceki reglinizi atıyorum 5 gün geciktirdiyseniz, sonraki regliniz de 5 gün geç mi başladı ? Ben şimdi nikah için kullanacağım ama bir sonraki reglim de normalde balayına denk geliyordu. Oda ertelenir böyle diye düşünüyorum ama?

Bir sonraki regliniz gecikti değil mi? Bir önceki reglinizi atıyorum 5 gün geciktirdiyseniz, sonraki regliniz de 5 gün geç mi başladı ? Ben şimdi nikah için kullanacağım ama bir sonraki reglim de normalde balayına denk geliyordu. Oda ertelenir böyle diye düşünüyorum ama?
Evet benim gecikmişti.

Ben de umre nedeniyle iki defa kullandım,hem de birinde 15 ve birinde 20 güne yakın.Hiçbir sıkıntı olmadı sonrasında,döngü tarihi değişti devam etti.Kullandığım sürede balon gibi şişmiştim o ayrı tabi.

Ben de umre nedeniyle iki defa kullandım,hem de birinde 15 ve birinde 20 güne yakın.Hiçbir sıkıntı olmadı sonrasında,döngü tarihi değişti devam etti.Kullandığım sürede balon gibi şişmiştim o ayrı tabi.
Aa siz baya uzun kullanmışsınız. 10 günden fazla kullanmayı önermiyorlar tek seferde.

Back
X