Regl geciktirmek için

masal88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
659
844
103
İstanbul
Meraba hanımlar.Ben bir yüzme kursuna yazildim toplam 8 ders 1 ayligina gidiyorum.Biliyorsunuz bayanların mazereti olunca ders kaçırabiliyor bundan korkuyorum.Öncesinde önlem almak istiyorum çünkü zaten 8 ders,dersler 1 saat.Kacirip geri kalmak istemiyorum.Bunun için aile hekimime de sorcam ama size de sormak istedim böyle durumlar için regl geciktirici bir ilac var mi ne kullanmalıyım ve gerçekten etkili oluyor mu yardimci olursaniz sevinirim

Doğum kontrol hapı kullanırken kanama gelmiyor ama doktora sormadan başlamayın. Detaylar hakkında o sizi bilgilendirir

Doğum kontrol hapı kullanırken kanama gelmiyor ama doktora sormadan başlamayın. Detaylar hakkında o sizi bilgilendirir
Dogum kontrol hapinin cok fazla yan etkisi oldugunu duymustum emin olmamakla birlikte ama bana kalan 3 hafta icinde regl olmami engelleyecek birsey lazim🤔Yarin bir aile hekimine danisayim

Dogum kontrol hapinin cok fazla yan etkisi oldugunu duymustum emin olmamakla birlikte ama bana kalan 3 hafta icinde regl olmami engelleyecek birsey lazim🤔Yarin bir aile hekimine danisayim
Kişiden kişiye değişiyor. Ağır bir ilaç olsa milyon tane kullanıcısı olmaz 🤷‍♀️ mesela bende hiç yapmadı. Hatta cildim bebek gibi oldu kullanırken, sivilce falan hiç yaşamadım. Tüylerim çok yavaş uzuyordu falan.

Kişiden kişiye değişiyor. Ağır bir ilaç olsa milyon tane kullanıcısı olmaz 🤷‍♀️ mesela bende hiç yapmadı. Hatta cildim bebek gibi oldu kullanırken, sivilce falan hiç yaşamadım. Tüylerim çok yavaş uzuyordu falan.
Anladim doğrudur dedigim gibi emin degilim belki kisiden kisiye degisiyordur ama isimi sansa birakmak istemiyorum o yüzden 3 haftami kurtaracak bir regl geciktirici lazim bana..

Anladim doğrudur dedigim gibi emin degilim belki kisiden kisiye degisiyordur ama isimi sansa birakmak istemiyorum o yüzden 3 haftami kurtaracak bir regl geciktirici lazim bana..
Zaten alternatif olarak bi doğum kontrol hapı var, bir de bi ilaç daha var. Muhtemelen ikisinden birini uygun görüp verir doktor. Kullanacak olduğunuz ilaç her halükarda yan etkileri olan bir ilaç olacak çünkü vücudunuzun işleyişini değiştireceksiniz

Back
X