Regl gerginligi sosyal yasantimi cok etkiliyor

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
30
İzmir
Merhaba herkese, cok laga luga yapmadan hemeeeennnn konuma geciyorum, normal hayatimda da herseye aninda sinirlenen biriyim cunku beyin olarak cok yorgunum, derslerim ve okul stresim yuzunden beden olarak dinlensem de kafa olarak maalesef kendimi bosaltamiyorum, normal sartlarda agzimdan cikanlara cok dikkat eden ve karsimdakini kirmamaya calisan bir insanimdir, kimseyle kus kalmam baya duygusalim tartissam kafaya takarim ne yazik ki...Fakat regl donemlerimde tam bir maganda oluyorum, cok hassasim, ekstra dengesizim, herseye sinirleniyorum ve kiziyorum. Zaten sosyal yasantimin verdigi bir kosusturmaca var, sakinlik istiyorum ama etrafim hep panik icinde, ozellikle aile icerisinde bir telas, bir bagirma cagirma halbuki normal seyler her zaman yasaniyor ama bu donemlerde benim hormonlar hassas olunca bu konular bana acayip batiyor, huzur ariyorum. Bu gun istemeden ailemden de iki kisiyi kirdim, istemsiz birilerine laf soyleme icerisindeyim, sadece regl donemi degil gunluk yasantimda da benim bu durumumu yasayan, ustesinden gelen varsa bana taktik verebilir mi? Kucucuk birsey yuzunden problem yasadigim zaman "Neden hormonlarima yenildim ki?" diyip, pisman oluyorum.

Cemyılmaz aslında ne kadar doğru demiş
Bir hafta adet öncesi bir hafta adet birde adetten sonra ay çok gerginim göğsüm şiş dokunma ya
ay zaten dört hafta insaf
Konuya gelirsek rahat bir tatil şöyle bir ay sizi kendinize getirir
Sonra aynı tempo gerçi bu işin sonu yok

Dua et adet oluyon bide benm gibi olamayanlar var her ay niye böyle diye kara kara düşünüyom

Evet maalesef, bir tatil sart :)

Dua et adet oluyon bide benm gibi olamayanlar var her ay niye böyle diye kara kara düşünüyom

O cok kotu, Allah yardimcin olsun, ben olmasam bu gerginlikle yanimdakilere ne yapardim acaba hahahahhaha

Ben cok cikolata yiyorum kahve iciyorum yatisiyo biraz ama sizin yapinizi bilmeden bisey diyemem nirmaldede cok sinirliyim ben hemen cikolata yerim gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…