- 12 Şubat 2024
- 225
- 59
- 18
- Konu Sahibi kanadikirik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallah vardır hayırlısıylaPozitif ama kan ver, kan en doğru sonucu verir, hayırlısı olur inşallah senin için![]()
Bize de haber verYa inşallah vardır hayırlısıyla![]()
Üzgünüm yanlış pozitiflik veren bir marka umarım hayırlısı olur istiyorsan da inşAllah vardırDurdukça böyle oldu yalnız test ismi farklı duratest ismi yalnis çıkarma ihtimali yoktur insallah
İnşallah vardır çok istiyorumÜzgünüm yanlış pozitiflik veren bir marka umarım hayırlısı olur istiyorsan da inşAllah vardır
tam olarak süreciniz nasıldı anlatır mısınız ? benimde normalde 4 gün sürer reglim bu ay 2 gün sürdü ve afedersiniz parçalı şekilde sökülmedim hatta 1,5 gün sürdü diyebilirim regl oldum diye testte yapmadım ama böyle hafif hafif kasık sızılarım var ben bu ay folik asit kullanmaya başladım ve ona yordum açıkcası şu an işteyim yanımda test yok sizin yaşadığınız durum buna benzer miydi inşallah yalancı pozitif değildir bu arada testiniz. hatta bu konuyla ilgili başlıkta açtım ama dediğim gibi hani folik asit kullanımı sigarayı bırakma durumum falan yumurtalıklarımı çalıştırdı bu nedenle oldu gibi düşünmüştümMerhaba bu ay regl oldum ama değişikti 11 gün geçti başladığın günden bu yana ve sancim oluyor ara ara test yaptım 5 dk içinde cikti
Toplasam 2 gün sürdü 2.gun akşam parçalı bisey geldi afedersiniz ondan sonra 1 gün gelmedi bi gün leke gibi akıntı geldi 1 hafta sürdü fakat adet gibi değil normalde 5 gün sürer reglim..ve şuan ara ara adet sancim var bele vuran.tam olarak süreciniz nasıldı anlatır mısınız ? benimde normalde 4 gün sürer reglim bu ay 2 gün sürdü ve afedersiniz parçalı şekilde sökülmedim hatta 1,5 gün sürdü diyebilirim regl oldum diye testte yapmadım ama böyle hafif hafif kasık sızılarım var ben bu ay folik asit kullanmaya başladım ve ona yordum açıkcası şu an işteyim yanımda test yok sizin yaşadığınız durum buna benzer miydi inşallah yalancı pozitif değildir bu arada testiniz. hatta bu konuyla ilgili başlıkta açtım ama dediğim gibi hani folik asit kullanımı sigarayı bırakma durumum falan yumurtalıklarımı çalıştırdı bu nedenle oldu gibi düşünmüştüm
hımmm bende bel ağrısı vs yok sadece sağ ve sol kasığımda ara ara elektrik çarpması gibi bir şey hissediyorum tabi ben kafamda da kuruyor olabilirm ama eve gidince kaset test yapacağım bakalım ne zman regl olmanız gerekiyor bu arada bat ne zamanToplasam 2 gün sürdü 2.gun akşam parçalı bisey geldi afedersiniz ondan sonra 1 gün gelmedi bi gün leke gibi akıntı geldi 1 hafta sürdü fakat adet gibi değil normalde 5 gün sürer reglim..ve şuan ara ara adet sancim var bele vuran.
Durdukça böyle oldu yalnız test ismi farklı duratest ismi yalnis çıkarma ihtimali yoktur insallah
Bence iki markada yanıltmaz biri yanıltsa bile biri yanıltmaz bence varDurdukça böyle oldu yalnız test ismi farklı duratest ismi yalnis çıkarma ihtimali yoktur insallah
11 gün önce oldum ama regl gibi değildihımmm bende bel ağrısı vs yok sadece sağ ve sol kasığımda ara ara elektrik çarpması gibi bir şey hissediyorum tabi ben kafamda da kuruyor olabilirm ama eve gidince kaset test yapacağım bakalım ne zman regl olmanız gerekiyor bu arada bat ne zaman
Tek test duratest ismi olumsuz sonuçlarda okudum onla ilgili olumluda vardı yorumlarBence iki markada yanıltmaz biri yanıltsa bile biri yanıltmaz bence var
Kan ver cnm en iyi o biz kafanı bulandırmayalımTek test duratest ismi olumsuz sonuçlarda okudum onla ilgili olumluda vardı yorumlar
Kanaman nasıldı canım bende aynı durumu yaşıyorumMerhaba bu ay regl oldum ama değişikti 11 gün geçti başladığın günden bu yana ve sancim oluyor ara ara test yaptım 5 dk içinde cikti
2 gün çok yoğun olmayacak şekilde geldi 3 gün yok gibi 4 gün leke akıntı ama çok değil 7 gün sürdü neredeyse aralıklarla ve sanciyla hafif ve şuan 12 gün hala sancim devam ediyor ama leke yokKanaman nasıldı canım bende aynı durumu yaşıyorum
Benımde ıl gun leke gibi 2 ve 3 te hafıf kanama oldu sonra leke ve kesıldı bugun de sarı kahve sümüksü akıntım var bel agrım ve kasık agrım devam edıyor2 gün çok yoğun olmayacak şekilde geldi 3 gün yok gibi 4 gün leke akıntı ama çok değil 7 gün sürdü neredeyse aralıklarla ve sanciyla hafif ve şuan 12 gün hala sancim devam ediyor ama leke yok
Ağrılar bendede ayniBenımde ıl gun leke gibi 2 ve 3 te hafıf kanama oldu sonra leke ve kesıldı bugun de sarı kahve sümüksü akıntım var bel agrım ve kasık agrım devam edıyor