Regl günlerimde canavara dönüyorum

Yildizsezen

Atam izindeyiz ∞ <3
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
952
1.453
43
27
Kizlar ben regl günlerimde kişilik bolunmesi yasiyor gibiyim. Bazen kedi gibi oluyorum bazen canavar gibi. 1 hafta öncesinden bir duygusallık bastiriyor. Normalde cilveli ve fazla flörtöz biriydim cevremde cok kisi olurdu ben de takılırdım. Şimdi bakiyorum yalnizlik o kadar guzel ki. Kimseyle flort etmek istemiyorum ve hic eksiklik duymuyorum arkadaslarimla daha cok egleniyorum. Ama sanki reglken kimse beni istememis ben de rahibe olmaya karar vermsim gibi triplere giriyorum. Yani mutlu oldugum durumlar mutsuzlukmus gibi geliyor. Ki normalde hic aglak ya da nazli bir insan degilimdir. Aci esigim de yuksektir ama dayanilmayacak bir agrim oluyor yerimden kalkamiyorum.

Vucudumun sisiyor falan bildigin sekilleniyor sanki gogsumle kalcami sisirtmisim gibi. Yuzum boyle sivilcelenmeye basliyor. Ama regl baslayinca bitiyor sivilceler. Modum dusuyor durduk yere odamdan cikmiyorum. Odamin camindan cikip bu ne bicim semt diye yerdeki citlenmis cekirdeklere bakip hayatin anlamini sorguluyorum. Oyle sacma sapan seylere agliyorum ki. Mesela bu sabah giymek istedigim pantolonu bulamayip yere oturup agladim canim pantolonum kayboldu diye. Sonra bulunca da sacma sapan guluyorum. Dun annem tavuk yapmis. Ben tavuk sevmiyorum diye oturup agladim... Bahar Candan gibiydim ama oturdum ciddi ciddi hickirarak agladim. Bide kedi gibi oluyorum masum masum bakiyorum boyle arkadaslarim sarilip omzunda uyutuyor beni agrim falan cok oluyor diye bu donemde ben soylemeden bile ilgi gosteriyorlar cok masum duruyorsun diye. Gozlerim kahverengi makyaj yaptim cok guzel oldu simdi istedigim lensi alsam boyle guzel durmaz mi diye uzuldum :( Cidden beynim alinip yerine en pembe kabarik pamuk sekerlerden konmus gibi oluyor 3-4 gunlugune. Bir de fitness modellerine bakiyorum reglden once ve sonra spor yapmak agrilari azaltir dedikleri icin azicik squat falan yapayim diyip gaza geliyorum paat 15 dakika geciyor fok baligi gibi yerdeyim. Neyse cok efor harcadim diye haddinden fazla yemek yiyorum falan o 15 dakika da bir ise yaramadigi gibi bosa gidiyordur. Size de oluyor mu bir hayattan bezmis sinirli canavar tavirlariyla aglak tavirlar bir anda? Gormedim daha once boyle bisey metro gec geldi diye aglar mi insan

Ahahahahaha ayni ben :KK70:
Etrafimdakiler her zaman dogru tahmin eder evet regl im .
O zaman icimden bir canavar cikiyor
Bir de aglak bir salak :110:
Kardesimin parasi var mi
Ya yoksa diye agliyorum
Eski sevgilim niye o cirkin kadinla evlendi diye agliyorum
Sonra evde mutfak niye yemek kokuyo bu aspiratoru buraya sus olsun diye mi koymuslar diye yumruk atiyorum :KK70:
Hormon degisikligi cok takma kafana :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
sizinki baya sendrom olmuş.
ben sizin kadar olmasam da benim de adete birkaç gün kala bir gel gitler oluyor.
bir tahammülsüzlük, öfke geliyor.
eşim anlıyor 'oo senin hormonlar yine tavan' diyor yavaşça uzaklaşıyor.:KK70:
çok gergin oluyorum.
adet olunca geçiyor tabi.:KK51:

ay ben açtım sandım konuyu :D :D
nişanlım 1 hafta kala kutu kutu ağrı kesici ve çikolata taşıyor el çantasında :D
yıldı adam 1 hafta kala ne dersem yapıyor kesinlikle itiraz etmiyor sürekli sabır çekiyor sayende cennete giricem peygambere komşu olucam diyor :D

babam kardeşim annem de öyle. evde 2 kadın 2 erkek olunca annemle ben aynı zamanda regl oluyoruz üstelik bi sessizlik bi huzur vuku buluyor :D kimse bulaşmak istemiyor.

trafikte adamlara ana avrat küfür etmek mi istersiniz dosyayı kaydetmeden kapattım diye ağlama krizi mi istersin bdv de ki kocaları okuyup evlenince böyle yapmayacaksın diye yemin verdiler mi istersin hepsi var.

nişanlım sürekli hamile olursun da regl olmazsın inşallah diyor :D :D garibim bilmiyor ki menepoz fln regl mevzunu bile ilk benimle yaşadı avaz avaz "adet oldum gerizekaaağğğlıı defol git başımdan" diye hönkürene kadar neyin var diye beni delirtirdi :D

annemde böyle benim babam dua ediyor menepoza girsin sen de evlen git kurtulalım diye her ay. herkes böyledir yani üzülme :D

Ahahahahaha ayni ben :KK70:
Etrafimdakiler her zaman dogru tahmin eder ever regl im .
O zaman icimden bir canavar cikiyor
Bir de aglak bir salak :110:
Kardesimin parasi var mi
Ya yoksa diye agliyorum
Eski sevgilim niye o cirkin kadinla evlendi diye agliyorum
Sonra evde mutfak niye yemek kokuyo bu aspiratoru buraya sus olsun diye mi koymuslar diye yumruk atiyorum :KK70:
Hormon degisikligi cok takmak kafana :KK66:

Ahhaha bende eski sevgilimi hic sevmem sevgilisine bakip bu kiz hem kaba saba hem ben buna bin basarim diye kahkahalarla psikopat gibi guluyorum. Bi o aglatmiyor beni Aspiratore yapmadim da cok ses cikariyo diye camasir makinesinin ustune oturup aglamistim :(

Ayy ben dün adet olmak üzere iken öyle aksiydim ki eve misafir geldi ben oturuyorum, geldi öptü beni şap diye ben tepki vermiyorum. Evlat olsam sevilmem. :bicak:

Ayy ben dün adet olmak üzere iken öyle aksiydim ki eve misafir geldi ben oturuyorum, geldi öptü beni şap diye ben tepki vermiyorum. Evlat olsam sevilmem. :bicak:

Bugun en yakin arkadasim kiyamam sana diye saclarimi oksadi diye beni cok seviyosun sanirim diye duygulanip agladim kiz da alisti ses cikarmiyor

• Beğen
Reactions: KV_
Ahhaha bende eski sevgilimi hic sevmem sevgilisine bakip bu kiz hem kaba saba hem ben buna bin basarim diye kahkahalarla psikopat gibi guluyorum. Bi o aglatmiyor beni Aspiratore yapmadim da cok ses cikariyo diye camasir makinesinin ustune oturup aglamistim :KK43:

He bi de doktor soylemisti
D vitamini mi demir mi neyse o eksiklik varsa iki kat sinirli ve hassas oluyormus bizim bu saftirik bunyeler
Onun yalancisiyim valla ...
Her regl zamani mutlak bir kavgam olur benim ama :D

Kizlar ben regl günlerimde kişilik bolunmesi yasiyor gibiyim. Bazen kedi gibi oluyorum bazen canavar gibi. 1 hafta öncesinden bir duygusallık bastiriyor. Normalde cilveli ve fazla flörtöz biriydim cevremde cok kisi olurdu ben de takılırdım. Şimdi bakiyorum yalnizlik o kadar guzel ki. Kimseyle flort etmek istemiyorum ve hic eksiklik duymuyorum arkadaslarimla daha cok egleniyorum. Ama sanki reglken kimse beni istememis ben de rahibe olmaya karar vermsim gibi triplere giriyorum. Yani mutlu oldugum durumlar mutsuzlukmus gibi geliyor. Ki normalde hic aglak ya da nazli bir insan degilimdir. Aci esigim de yuksektir ama dayanilmayacak bir agrim oluyor yerimden kalkamiyorum.

Vucudumun sisiyor falan bildigin sekilleniyor sanki gogsumle kalcami sisirtmisim gibi. Yuzum boyle sivilcelenmeye basliyor. Ama regl baslayinca bitiyor sivilceler. Modum dusuyor durduk yere odamdan cikmiyorum. Odamin camindan cikip bu ne bicim semt diye yerdeki citlenmis cekirdeklere bakip hayatin anlamini sorguluyorum. Oyle sacma sapan seylere agliyorum ki. Mesela bu sabah giymek istedigim pantolonu bulamayip yere oturup agladim canim pantolonum kayboldu diye. Sonra bulunca da sacma sapan guluyorum. Dun annem tavuk yapmis. Ben tavuk sevmiyorum diye oturup agladim... Bahar Candan gibiydim ama oturdum ciddi ciddi hickirarak agladim. Bide kedi gibi oluyorum masum masum bakiyorum boyle arkadaslarim sarilip omzunda uyutuyor beni agrim falan cok oluyor diye bu donemde ben soylemeden bile ilgi gosteriyorlar cok masum duruyorsun diye. Gozlerim kahverengi makyaj yaptim cok guzel oldu simdi istedigim lensi alsam boyle guzel durmaz mi diye uzuldum :KK43: Cidden beynim alinip yerine en pembe kabarik pamuk sekerlerden konmus gibi oluyor 3-4 gunlugune. Bir de fitness modellerine bakiyorum reglden once ve sonra spor yapmak agrilari azaltir dedikleri icin azicik squat falan yapayim diyip gaza geliyorum paat 15 dakika geciyor fok baligi gibi yerdeyim. Neyse cok efor harcadim diye haddinden fazla yemek yiyorum falan o 15 dakika da bir ise yaramadigi gibi bosa gidiyordur. Size de oluyor mu bir hayattan bezmis sinirli canavar tavirlariyla aglak tavirlar bir anda? Gormedim daha once boyle bisey metro gec geldi diye aglar mi insan
Cogu kadin boyle.
Hormonlar deyip gecebilirsin.
Hayat kaliteni cok etkiledigini dusunuyorsan psikiyatriye git. Antidepresanlar fayda saglayabiliyor.

Vucudumun sisiyor falan bildigin sekilleniyor sanki gogsumle kalcami sisirtmisim gibi. Yuzum boyle sivilcelenmeye basliyor. Ama regl baslayinca bitiyor sivilceler. Modum dusuyor durduk yere odamdan cikmiyorum. Odamin camindan cikip bu ne bicim semt diye yerdeki citlenmis cekirdeklere bakip hayatin anlamini sorguluyorum. Oyle sacma sapan seylere agliyorum ki. Mesela bu sabah giymek istedigim pantolonu bulamayip yere oturup agladim canim pantolonum kayboldu diye. Sonra bulunca da sacma sapan guluyorum. Dun annem tavuk yapmis. Ben tavuk sevmiyorum diye oturup agladim... Bahar Candan gibiydim ama oturdum ciddi ciddi hickirarak agladim. Bide kedi gibi oluyorum masum masum bakiyorum boyle arkadaslarim sarilip omzunda uyutuyor beni agrim falan cok oluyor diye bu donemde ben soylemeden bile ilgi gosteriyorlar cok masum duruyorsun diye. Gozlerim kahverengi makyaj yaptim cok guzel oldu simdi istedigim lensi alsam boyle guzel durmaz mi diye uzuldum :KK43: Cidden beynim alinip yerine en pembe kabarik pamuk sekerlerden konmus gibi oluyor 3-4 gunlugune. Bir de fitness modellerine bakiyorum reglden once ve sonra spor yapmak agrilari azaltir dedikleri icin azicik squat falan yapayim diyip gaza geliyorum paat 15 dakika geciyor fok baligi gibi yerdeyim. Neyse cok efor harcadim diye haddinden fazla yemek yiyorum falan o 15 dakika da bir ise yaramadigi gibi bosa gidiyordur. Size de oluyor mu bir hayattan bezmis sinirli canavar tavirlariyla aglak tavirlar bir anda? Gormedim daha once boyle bisey metro gec geldi diye aglar mi insan

Allah'ım resmen beni yazmışsın :KK70:

Okulda lahmacun siparişi vereceklerdi. Ben hep 2 tane yerim bildikleri için de 2 tane demişler benim siparişime. Ay ben buna bi bozuldum, bi bozuldum... NASIL BANA SORMADAN (AYNI SAYIDA DEDİKLERİ HALDE) SİPARİŞ VERİRLER diye tribe girdim kendi kendime :KK70::KK70:

Dengemiz şaşıyor vesselam :cool:

Bende çok kötü oluyorum o dönemlerde. Sevgilim garibim anlamıyorda ne olduğunu söylemediğimden :D
Kan sulandırıcı kullanıyorum bir bucuk aydır. Bu ay hiç hissetmedim bile ne ağrı ne psikolojik. Etkisi var mıdır bilmem.

Regl olmama bir gün falan kala palayla gezesim, önüme çıkanı kesesim geliyor. İnsanlar gözüme sevimsiz nemrut geliyor. Regl olup da açıldığı gün herkes bir melek herkes bir güzeel.. :KK70:
Yalnız değilsin bacım :dondurma:

Regl ye iki üç gün kala heidi nin buyukbabasindan ayrılma sahnesinde hickirarak ağlamistim :dondurma:

Back
X