- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi Yildizsezen
Kizlar ben regl günlerimde kişilik bolunmesi yasiyor gibiyim. Bazen kedi gibi oluyorum bazen canavar gibi. 1 hafta öncesinden bir duygusallık bastiriyor. Normalde cilveli ve fazla flörtöz biriydim cevremde cok kisi olurdu ben de takılırdım. Şimdi bakiyorum yalnizlik o kadar guzel ki. Kimseyle flort etmek istemiyorum ve hic eksiklik duymuyorum arkadaslarimla daha cok egleniyorum. Ama sanki reglken kimse beni istememis ben de rahibe olmaya karar vermsim gibi triplere giriyorum. Yani mutlu oldugum durumlar mutsuzlukmus gibi geliyor. Ki normalde hic aglak ya da nazli bir insan degilimdir. Aci esigim de yuksektir ama dayanilmayacak bir agrim oluyor yerimden kalkamiyorum.
Vucudumun sisiyor falan bildigin sekilleniyor sanki gogsumle kalcami sisirtmisim gibi. Yuzum boyle sivilcelenmeye basliyor. Ama regl baslayinca bitiyor sivilceler. Modum dusuyor durduk yere odamdan cikmiyorum. Odamin camindan cikip bu ne bicim semt diye yerdeki citlenmis cekirdeklere bakip hayatin anlamini sorguluyorum. Oyle sacma sapan seylere agliyorum ki. Mesela bu sabah giymek istedigim pantolonu bulamayip yere oturup agladim canim pantolonum kayboldu diye. Sonra bulunca da sacma sapan guluyorum. Dun annem tavuk yapmis. Ben tavuk sevmiyorum diye oturup agladim... Bahar Candan gibiydim ama oturdum ciddi ciddi hickirarak agladim. Bide kedi gibi oluyorum masum masum bakiyorum boyle arkadaslarim sarilip omzunda uyutuyor beni agrim falan cok oluyor diye bu donemde ben soylemeden bile ilgi gosteriyorlar cok masum duruyorsun diye. Gozlerim kahverengi makyaj yaptim cok guzel oldu simdi istedigim lensi alsam boyle guzel durmaz mi diye uzuldum
Cidden beynim alinip yerine en pembe kabarik pamuk sekerlerden konmus gibi oluyor 3-4 gunlugune. Bir de fitness modellerine bakiyorum reglden once ve sonra spor yapmak agrilari azaltir dedikleri icin azicik squat falan yapayim diyip gaza geliyorum paat 15 dakika geciyor fok baligi gibi yerdeyim. Neyse cok efor harcadim diye haddinden fazla yemek yiyorum falan o 15 dakika da bir ise yaramadigi gibi bosa gidiyordur. Size de oluyor mu bir hayattan bezmis sinirli canavar tavirlariyla aglak tavirlar bir anda? Gormedim daha once boyle bisey metro gec geldi diye aglar mi insan
Vucudumun sisiyor falan bildigin sekilleniyor sanki gogsumle kalcami sisirtmisim gibi. Yuzum boyle sivilcelenmeye basliyor. Ama regl baslayinca bitiyor sivilceler. Modum dusuyor durduk yere odamdan cikmiyorum. Odamin camindan cikip bu ne bicim semt diye yerdeki citlenmis cekirdeklere bakip hayatin anlamini sorguluyorum. Oyle sacma sapan seylere agliyorum ki. Mesela bu sabah giymek istedigim pantolonu bulamayip yere oturup agladim canim pantolonum kayboldu diye. Sonra bulunca da sacma sapan guluyorum. Dun annem tavuk yapmis. Ben tavuk sevmiyorum diye oturup agladim... Bahar Candan gibiydim ama oturdum ciddi ciddi hickirarak agladim. Bide kedi gibi oluyorum masum masum bakiyorum boyle arkadaslarim sarilip omzunda uyutuyor beni agrim falan cok oluyor diye bu donemde ben soylemeden bile ilgi gosteriyorlar cok masum duruyorsun diye. Gozlerim kahverengi makyaj yaptim cok guzel oldu simdi istedigim lensi alsam boyle guzel durmaz mi diye uzuldum