Regl günü beta 59.81 çok mu Az ?

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
41
Kimyasal gebelik ya da dış gebelik mi diye düşünmekten kendımı alamıyorum . Sat:19aralık
Bat :16-17ocak
Ovulasyon testi :1ocakta peak yaptı.
Normalde 2günde bir kan testi vermek gerekiyor ama ben 13ocakta 4.55i gördüğümden bu yana her gün yaptırıyorum : her gün 2kat artıyor fakat yine de beta çok düşük
13ocak :4.55
14ocak :8.71
15ocak :16.96
16ocak :29.82
17ocak:59.81

Diğer konuna da yazdım cnm benim adetten 3 gün sonra 52 çıkmıştı takılma bu kadar bir kaç güne yükselir

Hergün yapıyorlar mı ya. Bi rahat ver de yükselsin :) yani hergün yaparak bişeyin önlemini alamazsın sadece stres yaratıyorsun canım

Bukadar stress yapma. Nasibi varsa olur zaten. Benim 2 gebeligimde beta 20lerle başladı.. Herkeste farklı olabiliyor. Önemli olan 2 güne katlanması.,

Hergün yapıyorlar mı ya. Bi rahat ver de yükselsin :) yani hergün yaparak bişeyin önlemini alamazsın sadece stres yaratıyorsun canım
Haklısın canım ya bunu da kaybedersem kaygısı sevınemıyorum bile tam anlamıyla .biraz araştırdım regl günü başkalarının degerı benımkının hep 3-5 Katı halıyle de stres oldum

Haklısın canım ya bunu da kaybedersem kaygısı sevınemıyorum bile tam anlamıyla .biraz araştırdım regl günü başkalarının degerı benımkının hep 3-5 Katı halıyle de stres oldum

Benimde regl 4 gün geciktiğinde 70lerdeydi. Sonradan kat kat arttı. Herkesin farklı oluyor bazılarının erken dölleniyor oyüzden okadar artmış oluyor. Demekki seninki geç döllenme olmuş düşük sanıyorsun ama normal bence. Önemli olan 2 kat artması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…