Regl günü kahverengi kan hamile miyim

eliffffffffffffffffffffyh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2022
2
0
1
23
Merhaba 7 ekim de eşimle bir beraberliğimiz oldu sonrasında 10 ekimde yine bir beraberliğimiz oldu adet günüm 17sinde ancak o gün sadece kahverengi yarım pet kadar bi kanamam geldi 1 gün sürdü ve durdu şimdi hala regl olmadım sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Adet olcaksinizdir, mevsim gecisi vs yada bu ayki bi nedenden dolayi biraz zor oliyorsunuzdur.Ayin 7si ve 10undan baya gun gecmis suan negatif cikmazdi.

Merhaba 7 ekim de eşimle bir beraberliğimiz oldu sonrasında 10 ekimde yine bir beraberliğimiz oldu adet günüm 17sinde ancak o gün sadece kahverengi yarım pet kadar bi kanamam geldi 1 gün sürdü ve durdu şimdi hala regl olmadım sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Merhabalar, bende de aynısını yaşadım, amma önceden biz ovulasyon günlerimizi takip edip degerlendirdik.
Adetim bu ayın 17i olmaliydi gecikti test yaptim negativ sonra 21i kahverengi akintim oldu ve 1.5 gün adet oldum oda Adetse eger sonra sanki bir anda kesildi. Karnimin aşağısında sanki ritm gibi böyle ara ara pit pit birseyler hiss ettdim nasil tarif etsem kulaga komik gelir 😀😀 acaba dedim mevsim değişikligi midir yoksa gebelikmidir bilmiyorum. Sizin sonuc ne oldu? Bu durumu yaşayanlar bilenler bize de aydinlatin ))

Back
X