regl günü nasıl sayılır

bemt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
40
1
86
Bursa
arkadaşlar merak ettiğim bişey var. diyelimki ben bugün regl oldum. bugünümü 1. gün olarak sayıcam yoksa yarınmı 1. gün olacak. bide şöyle sorayım doktor bana adetinin 3. günü gel demişti pazartesi regl oldum diyelim çarşambamı gidicem perşembemi. gittiğim bi dr aklımı karıştırdıda bu dr.umada sormayı unuttum. yardımcı olursanız sevinirim aklım çok karıştıda:uhm:

olduğun günü 1, gün diye sayacakcın canım yani 3, gün çarşamba gidiceksin

arkadaşlar merak ettiğim bişey var. diyelimki ben bugün regl oldum. bugünümü 1. gün olarak sayıcam yoksa yarınmı 1. gün olacak. bide şöyle sorayım doktor bana adetinin 3. günü gel demişti pazartesi regl oldum diyelim çarşambamı gidicem perşembemi. gittiğim bi dr aklımı karıştırdıda bu dr.umada sormayı unuttum. yardımcı olursanız sevinirim aklım çok karıştıda:uhm:

adet olduğun gün ilk günün yani çarşabma gideceksin.kan geldiği gün ilk gün sayılır canım

teşekkür ederim arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyordum bunda 8 ay önce bi dr gittiğimde en son ne zaman adet olduğumu sordu 3 ünde dedim o günde ayın 13 ü idi. hımm 10 gün olmuş dedi halbuki ben 11 sayıyordum ordan aklım karıştı baya. teşekkürler canlarım aydınlattınız beni.

peki kızlar adetten önce kahverengimsi bi sıvı geliyor ya o başlama günü mü oluyor. benim nedense o gece gelir sabah adet olmuş olurum.kahverengi lekenin olduğu günmü ertesi gün mü birinci gün?şimdiden teşekkürler

peki kızlar adetten önce kahverengimsi bi sıvı geliyor ya o başlama günü mü oluyor. benim nedense o gece gelir sabah adet olmuş olurum.kahverengi lekenin olduğu günmü ertesi gün mü birinci gün?şimdiden teşekkürler

canım lekenin gelmesi adet başlangıcı yani ilk gün

Back
X