Gebeliğe Hazırlık Regl günü ovülasyon testi Yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

varbihayalimiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
31
4
1
Kizlar pcos var 14-16 şubatta ovülasyon testi ile çatlamayi yakalamıştım. Bugün normalde adet günüm ama akintim geldigi icin yine ovülasyon testi yaptim bu şekilde cıktı. Tekrar mi yumurtluyorum yoksa ?

Eklentiler

• 20210228_191421.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 172
  • 20210218_204931.webp
    74 KB · Görüntüleme: 166
Kizlar pcos var 14-16 şubatta ovülasyon testi ile çatlamayi yakalamıştım. Bugün normalde adet günüm ama akintim geldigi icin yine ovülasyon testi yaptim bu şekilde cıktı. Tekrar mi yumurtluyorum yoksa ?
Ya tekrar yumurtluyorsunuz ya da ovülasyon testiyle gebeliği öğrenenlerden birisiniz şu an. İnşallah ikincisidir

Testin çizgi bölümünde idrar var sanki

Canim bence hamilesin yumurtlama yi gördükten 14 gun sonra adet görülür. Bende ovulasyon testi ile gebelik öğrenmiş oldun. Gebelik testi yap

Oraya idrar damlatmadim ama testten kaynakli olabilir
Tekrar yumurtlamıyorsunuzdur. Gebelik olma ihtimali var ama bi o kadar da yok. Geçen ay bnde reglimden önce ovülasyon yapmıştım koyu cıkmıştı malesef regl oldum. Gebelik testi yapın bir de. İnşallah bebiş vardır

Arkadaslar ovülasyon testim pozitif gebelik testim negatif bi fikri olan var mi ? Adet günüm geçti

Eklentiler

• 20210303_213414.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…