- 18 Şubat 2021
- 31
- 4
- 1
- Konu Sahibi varbihayalimiz
-
Ya tekrar yumurtluyorsunuz ya da ovülasyon testiyle gebeliği öğrenenlerden birisiniz şu an. İnşallah ikincisidirKizlar pcos var 14-16 şubatta ovülasyon testi ile çatlamayi yakalamıştım. Bugün normalde adet günüm ama akintim geldigi icin yine ovülasyon testi yaptim bu şekilde cıktı. Tekrar mi yumurtluyorum yoksa ?
Testin çizgi bölümünde idrar var sankiKizlar pcos var 14-16 şubatta ovülasyon testi ile çatlamayi yakalamıştım. Bugün normalde adet günüm ama akintim geldigi icin yine ovülasyon testi yaptim bu şekilde cıktı. Tekrar mi yumurtluyorum yoksa ?
Gebelik testi yaptim negatif sanirim tekrar yumurtluyorumYa tekrar yumurtluyorsunuz ya da ovülasyon testiyle gebeliği öğrenenlerden birisiniz şu an. İnşallah ikincisidir
Biraz Kuruduktan sonra çektim onu mu diyorsunuz acabaTestin çizgi bölümünde idrar var sanki
Şu bölümBiraz Kuruduktan sonra çektim onu mu diyorsunuz acaba
16sında yumurtladığınızda tuttuysa 2 mart gibi belli olabilir. Umarım regl olmazsınız :)Gebelik testi yaptim negatif sanirim tekrar yumurtluyorum
Oraya idrar damlatmadim ama testten kaynakli olabilirŞu bölüm
Gebelik testi yaptim bir saat once ama negatif yarin ve diger gunler ilk idrarla tekrar deneyecegim umarim hamileyimdirCanim bence hamilesin yumurtlama yi gördükten 14 gun sonra adet görülür. Bende ovulasyon testi ile gebelik öğrenmiş oldun. Gebelik testi yap
Insallah dediginiz gibi olur16sında yumurtladığınızda tuttuysa 2 mart gibi belli olabilir. Umarım regl olmazsınız :)
İnşallah canım ilk idrarla yapGebelik testi yaptim bir saat once ama negatif yarin ve diger gunler ilk idrarla tekrar deneyecegim umarim hamileyimdir
Tekrar yumurtlamıyorsunuzdur. Gebelik olma ihtimali var ama bi o kadar da yok. Geçen ay bnde reglimden önce ovülasyon yapmıştım koyu cıkmıştı malesef regl oldum. Gebelik testi yapın bir de. İnşallah bebiş vardırOraya idrar damlatmadim ama testten kaynakli olabilir
Insallah oyledirTekrar yumurtamıyorsunuzdur. Gebelik olma ihtimali var ama bi o kadar da yok. Geçen ay bnde reglimden önce ovülasyon yapmıştım koyu cıkmıştı malesef regl oldum. Gebelik testi yapın bir de. İnşallah bebiş vardır
Tekrarladınız mı yoksa bu eski testin fotosumuArkadaslar ovülasyon testim pozitif gebelik testim negatif bi fikri olan var mi ? Adet günüm geçti
Tekrarladınız mı yoksa bu yeni
Testi tekrarladimTekrarladınız mı yoksa bu eski testin fotosumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?