Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar,
Yerleşme kanaması regli günüyle aynı gün olur mu illa daha mı önce olması gerekir?
Eğer gördüğüm yerleşme kanamasıysa test yapsam çıkar mı?
Bat 27’si yani bugün yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Merhabalar,
Yerleşme kanaması regli günüyle aynı gün olur mu illa daha mı önce olması gerekir?
Merhabalar,
Herkesin aynı olmaz. Regl günü de olan var gecikince olan da var. Hatta hiç yaşamayan da ki bu en sağlıklısı. Siz yine test yapın çıkacaktır. Regle 2-3 gün kala da çıkıyor testlerde.
Benim de bugün kahverengi geliyor yerleşmedir diye umut etmekten o kadar yoruldum ki aman regldir kafasındayım yapmadım test. Sizin nasıl kanamanız ?
Merhabalar,
Herkesin aynı olmaz. Regl günü de olan var gecikince olan da var. Hatta hiç yaşamayan da ki bu en sağlıklısı. Siz yine test yapın çıkacaktır. Regle 2-3 gün kala da çıkıyor testlerde.
Benim de bugün kahverengi geliyor yerleşmedir diye umut etmekten o kadar yoruldum ki aman regldir kafasındayım yapmadım test. Sizin nasıl kanamanız ?
Haklısınız sizi çok iyi anlıyorum..
Benim Pazartesi ve Çarşamba çok az akıntıyla karışık kan geldi. Geceden itibarende baktım pembe açık kahve arası bi akıntı geldi koyu kıvamlı. Adet sökülmeside olabilir benim lekeyle başlar ama bunun renginden sebep belki bi umut dedim ne diyim nasip artık
Haklısınız sizi çok iyi anlıyorum..
Benim Pazartesi ve Çarşamba çok az akıntıyla karışık kan geldi. Geceden itibarende baktım pembe açık kahve arası bi akıntı geldi koyu kıvamlı. Adet sökülmeside olabilir benim lekeyle başlar ama bunun renginden sebep belki bi umut dedim ne diyim nasip artık
Ben bu sabah regli ağrısı ile başladım güne. Akıntım çok fazlaydı yumurta akı gibiydi. Daha sonra kahve rengi ve şeffaf geldi. Şimdi ise kırmızıya döndü . Çok fazla geliyor gibi oluyor ama baktığımda 1 damla kan var. İnşallah yerleşme kanamasıdır, regli değildir. Bugün regli tarihimdi Sizce test yapsam mı?