Regl günüm kafam karısti

yaserinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
186
36
98
24
Selam arkadaşlar 1,5 senedir 2. Bebişimi istiyorum ama nasip olmuyor. Size sorun son 2 aydır reglim tam 6 gün geciktikten sonra oldu ama şuan uygulamaya girdiğimde 3 gün gecikmiş olarak gördüm. Şimdi ben 6 gün gecikmeli mi hesaplamalıyım yoksa uygulamaya göre 3 gün gecikti olarak mı ? Ona göre test yapmak istiyorum.

Uygulamalar malesef çöp 28 gunde bir regli göruyorsaniz 14.yumi olrak hesapliyor 14 gun sonrada regli olunuyor diye kayitli hepsi ama bizim gibi reglisi duzensiz olunca aydan aya bekloyorum ben mesala birde ovülasyon testi ile takip ediyrum yumurtlama gorunce ustune en az 10 enfazla 14 gun ekliyorum ..

Misal ben bu ay 25.gun yumurtladim pik gordum çok gec yumurtladim 35 ile 39. Gun arasi regli olrak bekliycem insallh bua ay regli olmayiz bebek mujdesi aliriz hayrli saglikli sonclarimiz olsun 👩🏼‍🍼👣🤲🏻

Anladım teşekkür ederim ben 32 - 35 -37 günde bir adet görüyorum gecen sene doktora gittiğimde pcos var dendi ama geçen ay gittiğimde de ultrasonda pcos göremedim dedi hormon testi istedi :/ regl olmayı bekliyorum kan için ama regl olmakta istemiyorum. Rabbım hepimize gönlümüze göre versin insAllah

Anladım teşekkür ederim ben 32 - 35 -37 günde bir adet görüyorum gecen sene doktora gittiğimde pcos var dendi ama geçen ay gittiğimde de ultrasonda pcos göremedim dedi hormon testi istedi :/ regl olmayı bekliyorum kan için ama regl olmakta istemiyorum. Rabbım hepimize gönlümüze göre versin insAllah

Umudunu yitirme insallh olmayiz buay guzel haberlerimiz olur ilginc gecen sene teshisi kayip oldu iyi birsey

Regli olursanda yeni ay yeni umut yaocak birsey yok hormon testlerine bak ovülasyon testi onerirrim ben laboquick kullniyrum cok memnunun trendyolda var birde instagramda birgebeningunlugu ebru hanim var onun videolarini iyi izle

Dahileyeyede randevu al butun vitamin degerlerine baktir ozellikle tsh,feritin,folat,dvitamini,demir, serbest t4, b12 insülin direncinede baktir bunlar yumurtnin kalitesi icin onemli birde balik yagi oneririm sana ebru hanimi dinlersen yumurtanin saglikli olup olmadigini kandan ogrenebilirsin ovu testi ile pik yaptiginda estradiol baktir ben bu ay ole yaptim bakalim bir umut iste rabbim yar ve yardmcimiz olsun 🤲🏻👩🏼‍🍼👣

Back
X