regl ile ilgili bir soru

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
dün akşamdan beri kahverengi akıntım var henüz regl olmadım ama olucam sanırım normalde daha 1 hafta var reglime hiç düzensiz olmazdım.Şimdi asıl sorum bu adaçayından yada çemen tozundan olabilirmi (göğüs büyütme başlığından bilenler bilir çemen tozu sürüyorum göğsüme) anneme anlattım doktora gitmeme gerek var mı diye arada olur öyle yok dedi ama sizce bu dediğim 2 şeyden olmuş olabilir mi? ve doktora görüniym mi?

Bazen 1 hafta erken olabilirsin normal adacayi ictiysen regl söktürücüdür korkmana gerek yok

Evli misiniz bekar mı? Çemeni yemediğinize göre etkisi olmaz sanırım. Ablam adaçayı içer hiç böyle bir şeyden bahsettiğini duymadım. Doktora gitmekte fayda var, içiniz rahat eder.

Evli misiniz bekar mı? Çemeni yemediğinize göre etkisi olmaz sanırım. Ablam adaçayı içer hiç böyle bir şeyden bahsettiğini duymadım. Doktora gitmekte fayda var, içiniz rahat eder.

bekarım.yemiyorum ama göğüsler emiyo sonuçta bilemedim ki..evet en iyisi gitmek sağolun.

Bir iki kerelik bu tür şeyler olabilir. Streslisindir, canın bi'şeye sıkılmıştır, soğuk yemişsindir vs vs.
Ben bir ayda iki kere oldum bir hafta arayla aynı yoğunlukta hemde, senin gibi koştur koştur doktora gittim hiç bi'şey yok stresten iki defa daha olursa kork dedi geri yolladı beni.

Bitki çaylarının böyle bi'etkisi var diye biliyorum.

Bunun değişik sebepleri olabilir;stres hava koşulları/değişikliği vs.
Sürekli tekrarlıyan bir durum değilse sorun yoktur.
Fakat sanmıyorum göğsünüze sürdüğünüz çemen tozu etki etseniz.İçseniz belki ama.

Regl olmana 1 hafta kaldığına emin misin ?
Şubat kısa olduğu için martta günler şaşıyor.
Bu hesaba göre 2 dönem arası lekelenmen olduysa,yumurtlama kanaması diye birşey var.
Budur demiyorum ama olabilir.

normalde 4haftada bir olurum bu sefer 3 hafta oldu daha.Yani hafta olarak hesaplıyorum ben ama yinede belkde dediğniz şeydir:26:

adacayi adet sokturucu ozelligi var annemden biliyorum icmisti gecen ay uc dort kere ama adet olmak icin degil . 10 gun once oldu adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…