Regl ilk gün hesabi

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Arkadslar regl donemi kanin bile silince gldigi sonra birdaha gelmeyen bikac gun sonra gelen adettte kanin o sekilde olusmu ilk gun yoksa sonrasinda gelenmi ilk gun sayiliyor.adetim bu ay kesintili geliyor pazartesi bir silince azgeldi sonra tik.yok carsamba geceside silince sabaha kadar tik yok bugunde sabh gen silince be adet basini nasil saycgim hic boyle olmazdi yumurtlaa.gunu hesaplamam gerekiyor

normal adetin gibimi geliyor.

Anladim cnm.suphen varsa test yap suphen yoksada bi doktora gorun boyle kesik kesik gelmesi normal degil

Test yapmistim canim bisey cikmadi adetim 25 gunde bir oluyor.gecen ay 15 indeydi bu ay 10 nun da yni normal zamaninda azicik kan geldi cumartwsiyi bekliorum dokt gidecegim

Normal adet kanaması şeklinde olması gerekiyor sanırım..
Bende de öyle olmuştu ama adet kanaması değilmiş o. Bekle biraz yoğunlaşmasını.. Zaten adet başlangıcı belli olur. Ağrılı ve kanamalı başlar..

Hic boyle bisey yasamaistim canim lekelenme denemez sanirim pzt adet gunumdu testte cikardi galiba

Hic boyle bisey yasamaistim canim lekelenme denemez sanirim pzt adet gunumdu testte cikardi galiba
Bazen olabiliyor. Ama endişe edecek bir durum değil. Her zaman aynı düzende çalışmayabiliyor yumurtalıklar. Doktorum böyle demişti.. İdrar testinde silik te olsa çıkardı bence. Hayırlı bi vakti vardır. Kafana takma, çıkar kafandan :)
Allahım hayırlı bir evlat nasip etsin

Hayır hayatım. Yoğun olduğun gün birnci gün sayılıyor. Ben en son 6 temmuzda oldum. 6 ve 7 temmuzda lekelenme şeklinde oldu. Kesik kesik geldi hep kan. 8 temmuzda normale döndü. Doktorlar hep 8 temmuzu sayıyor.

Doktora sor ama istersen. Daha güzel bilgi verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…