Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba benim regl kanamam 8 gün oldu ve bazen ağrım çok oluyo bazen de kan pıhtısı geliyo aranızda böyle bişey yaşanan var mı ? Sizce normal midir ? Doktora gitmem gerekiyor mu
Bende pcos var önceden ilaçla adet olduğum zaman on gün sürmüştü ama 4 aydır ilaçsız adet oluyorum ve düzene girdiğinden beri ilk defa bu ay bu kadar sürdü
Bende pcos var önceden ilaçla adet olduğum zaman on gün sürmüştü ama 4 aydır ilaçsız adet oluyorum ve düzene girdiğinden beri ilk defa bu ay bu kadar sürdü
Benimde 18 yasina kadar adetlerim 8-10 gun sürüyordu. Sonra duzene girdi. Belki de sizin de oyle olacak ilacsiz olmuşşnuz gelecek ay bakin bakalim duruma gore gidersiniz
Benimde 18 yasina kadar adetlerim 8-10 gun sürüyordu. Sonra duzene girdi. Belki de sizin de oyle olacak ilacsiz olmuşşnuz gelecek ay bakin bakalim duruma gore gidersiniz