REGL KANAMASI

morpuding

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
124
24
28
25
Arkadaşlar 1. Gün normal yoğunlukta regl oluyorum ama 2. Gün azalıyor ara ara kanama devam ediyor 4 gün falan sizce normal mi yoksa kanama sürekli mi devam etmeli.
Şöyle açıklayayım ilk gün ped sık değiştiyorum ama sonraki günler o kadar değiştirmeme gerek kalmıyor.

Arkadaşlar 1. Gün normal yoğunlukta regl oluyorum ama 2. Gün azalıyor ara ara kanama devam ediyor 4 gün falan sizce normal mi yoksa kanama sürekli mi devam etmeli.
Şöyle açıklayayım ilk gün ped sık değiştiyorum ama sonraki günler o kadar değiştirmeme gerek kalmıyor.
Eğer önceden daha yogunsa bı hormon kan değerlerinize baktırın derim. Benim adetim anormal geldiği zaman demirim düşüyor ve bir kac ay oncede prolaktin yükselmişti adet azalmisti

Bence normal herkesin bünyesi farklı olduğu için sizinki de size göredir

Eğer önceden daha yogunsa bı hormon kan değerlerinize baktırın derim. Benim adetim anormal geldiği zaman demirim düşüyor ve bir kac ay oncede prolaktin yükselmişti adet azalmisti
Benimde prolaktin seviyem yüksek çıktı ama çok az sizinki kaç çıkmıştı

Önceden dikkat etmiyordum ama son aylarda ediyorum kafama takıldı sanki önceden daha çoktu

Hormon tahlili yaptırın bi dahaki adet döngünün 2. Gününde. Hormonlarınızda sıkıntı olabilir.

Back
X