Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer önceden daha yogunsa bı hormon kan değerlerinize baktırın derim. Benim adetim anormal geldiği zaman demirim düşüyor ve bir kac ay oncede prolaktin yükselmişti adet azalmistiArkadaşlar 1. Gün normal yoğunlukta regl oluyorum ama 2. Gün azalıyor ara ara kanama devam ediyor 4 gün falan sizce normal mi yoksa kanama sürekli mi devam etmeli.
Şöyle açıklayayım ilk gün ped sık değiştiyorum ama sonraki günler o kadar değiştirmeme gerek kalmıyor.
Bence normal herkesin bünyesi farklı olduğu için sizinki de size göredirArkadaşlar 1. Gün normal yoğunlukta regl oluyorum ama 2. Gün azalıyor ara ara kanama devam ediyor 4 gün falan sizce normal mi yoksa kanama sürekli mi devam etmeli.
Şöyle açıklayayım ilk gün ped sık değiştiyorum ama sonraki günler o kadar değiştirmeme gerek kalmıyor.
Benimde prolaktin seviyem yüksek çıktı ama çok az sizinki kaç çıkmıştıEğer önceden daha yogunsa bı hormon kan değerlerinize baktırın derim. Benim adetim anormal geldiği zaman demirim düşüyor ve bir kac ay oncede prolaktin yükselmişti adet azalmisti
Bence normal herkesin bünyesi farklı olduğu için sizinki de size göredi
Önceden dikkat etmiyordum ama son aylarda ediyorum kafama takıldıBence normal herkesin bünyesi farklı olduğu için sizinki de size göredir
Önceden dikkat etmiyorum ama son aylarda ediyorum kafama takıldı sanki önceden daha çoktu sık ped değiştiriyordumBence normal herkesin bünyesi farklı olduğu için sizinki de size göredir
Benim 159 çıkmıştı göğüs hassasiyeti vardıBenimde prolaktin seviyem yüksek çıktı ama çok az sizinki kaç çıkmıştı
Belki dönemsel olarak veya stres vb etkenlerden dolayı azalmış olabilirÖnceden dikkat etmiyorum ama son aylarda ediyorum kafama takıldı sanki önceden daha çoktu sık ped değiştiriyordum
İnşallah öyledirBelki dönemsel olarak veya stres vb etkenlerden dolayı azalmış olabilir
Benim biri 37 biri 33 çıkmıştıBenim 159 çıkmıştı göğüs hassasiyeti vardı
Çok yüksek değilmjs stresten de yukseliyormusBenim biri 37 biri 33 çıkmıştı
Son 3 adetim böyleÇok yüksek değilmjs stresten de yukseliyormus
Hormon tahlili yaptırın bi dahaki adet döngünün 2. Gününde. Hormonlarınızda sıkıntı olabilir.Arkadaşlar 1. Gün normal yoğunlukta regl oluyorum ama 2. Gün azalıyor ara ara kanama devam ediyor 4 gün falan sizce normal mi yoksa kanama sürekli mi devam etmeli.
Tekrar hormon baktırınSon 3 adetim böyle