Regl kanamasında pembelikler

incilay37

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
560
116
18
32
Kızlar merhaba, regl kanamasında yer yer pembelikler (pudra-toz pembe gibi) olanınız oldu mu? Önemli bir durum mudur? Doktora görünmem gerekiyor mu?

Kızlar merhaba, regl kanamasında yer yer pembelikler (pudra-toz pembe gibi) olanınız oldu mu? Önemli bir durum mudur? Doktora görünmem gerekiyor mu?
Merhabalar,
Bende daha yeni oldu. Doktoruma danistim pek de onemsemedi. Bazen olur boyle seyler dedi.
P. S. Adetten 5 gun once geldi, subhelenib kan tahlili verdim ama negatif cikti

Görünmene gerek yok canım çok normal taze kan olunca renk öyle oluyor özellikle benim bazen ilk gün parlak pembe olur kanamam sonra normal kırmızıya döner doktorum normal demişti.

Görünmene gerek yok canım çok normal taze kan olunca renk öyle oluyor özellikle benim bazen ilk gün parlak pembe olur kanamam sonra normal kırmızıya döner doktorum normal demişti.
Parlak kırmızıklar içinde pembelikler var benimkinde de o zaman normaldir. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…