Acaba gebe olabilir misiniz ? Yerlesme kanamasi falan olabilirmi diye dusundumÖncelikle herkese merhaba 22 temmuzda evlendim ve evlendiğim tarihten 3 gün sonra adet tarihime denk geliyordu eşimle korunma yollarını konuşmuştuk evlenmeye 2 gün kala oda ilk gece korunmasız ilişkiye girmek istediğini sötlediğİ için onu kırmadım onun ilki benimde ilkim olduğu için ilişki sonrası hapı almaya karar verdik ella kullandım ve adetim gecikti sorun şu ki düzenli adet görürüm ama ayın 8 inde adet gördüm ve çok az bir leke geldi kahve az önce adet kanının pıhtı şeklinde vajina girişinde biriktiğini fark ettim normal değil bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim bu arada dün hamilelik testi yaptım negatif
Bende aynısını düşündüm amaAcaba gebe olabilir misiniz ? Yerlesme kanamasi falan olabilirmi diye dusundum
Ella bir korunma yöntemi değil, kadının tüm hormon sistemini karman çorman eden bir uygulama. Adetler gecikir, ovülasyon düzeni değişir, herşey altüst olur.ilk gece korunmasız ilişkiye girmek istediğini sötlediğİ için onu kırmadım onun ilki benimde ilkim olduğu için ilişki sonrası hapı almaya karar verdik
Öncelikle cevap için teşekkür ederim Korunma yöntemlerini uzun bir süre inceledim çok zararı olduğunu biliyorum sigara kullandığım için doğum kontrol haplarını maalesef kullanmaktan vazgeçtim aylık ve 3 aylık koruyucu iğne yöntemini yapmak için maalesef geç kalmıştım adet tarihimden sonra farketmiştim durumu evlenmeye 20 gün kala spiral taktırmayı düşündüm fakat oda adetli zamanda takılıyor kadın kondomu vs o tarz herşeyi inceledim bir seferliğe mahsus kullandım lakin kan pıhtısı şeklinde gelmesini ve akmamasını orda birikmesini ella ile bağdaştıramadım eğer alakası varsada okumamış gözümden kaçırmış olabilirim lütfen bu durumumla ilgili detaylı bilginiz varsa yardımcı olun hatay gibi bir yerde yaşadığım için doktor ve randevu bulmakta zorlanıyorumElla bir korunma yöntemi değil, kadının tüm hormon sistemini karman çorman eden bir uygulama. Adetler gecikir, ovülasyon düzeni değişir, herşey altüst olur.
Sırf eşinizin kendi zevki için muhtemelen bir 4-5 aylık hormon düzensizliğine soktunuz vücudunuzu şu an.
İçerde biriktiğini nereden anladınız? Belki bu ay çok çok az kanamanız var?Öncelikle cevap için teşekkür ederim Korunma yöntemlerini uzun bir süre inceledim çok zararı olduğunu biliyorum sigara kullandığım için doğum kontrol haplarını maalesef kullanmaktan vazgeçtim aylık ve 3 aylık koruyucu iğne yöntemini yapmak için maalesef geç kalmıştım adet tarihimden sonra farketmiştim durumu evlenmeye 20 gün kala spiral taktırmayı düşündüm fakat oda adetli zamanda takılıyor kadın kondomu vs o tarz herşeyi inceledim bir seferliğe mahsus kullandım lakin kan pıhtısı şeklinde gelmesini ve akmamasını orda birikmesini ella ile bağdaştıramadım eğer alakası varsada okumamış gözümden kaçırmış olabilirim lütfen bu durumumla ilgili detaylı bilginiz varsa yardımcı olun hatay gibi bir yerde yaşadığım için doktor ve randevu bulmakta zorlanıyorum
İçerde birikmesini saatte bir tamponumu değiştirerek ucunda gelen kurumaya yakın pıhtıdan anladım ( pıhtı gelince tampon taktım çıkardım tekrar ve pıhtı ucuna yapışıp gelmişti )İçerde biriktiğini nereden anladınız? Belki bu ay çok çok az kanamanız var?
Ve bahsettiğiniz (doğum kontrol hapı, spiral, 3 aylık iğne, kadın kondomu...) bunların hepsi SİZİN vücudunuza müdahale. Hepsi de sizin hormon sisteminize müdahale. Kusura bakmayın ama adam kendi keyfinde...
Sadece eşinizin prezerfatif kullanmasıyla bile aşılabilecek bir durum bu. Bütün eczanelerden bulursunuz.
Hem hastalıktan, enfeksiyondan, mantardan korur, hem de gebelikten.
Öncelikle teşekkür ederim Hamilelik riskim yok değilmiVajinada kan birikmez orada bir cep olması lazım birikmesi için. Vajinanizda pıhtı görmeniz kanın orada birikip dışarı çıkmadığını göstermez.
Ella ile hormonlarınızı bozmuşsunuz, pihtili kanamalariniz oluyor hepsi bu.
Yaşınız çok genç, tecrübesizsiniz ve pihtili kanama kafanızı karıştırmış. Bazen adet dönemlerinde pihtili kanama görürüz. İçeride kan birikse hastanelik olurdunuz büyük ihtimalle.İçerde birikmesini saatte bir tamponumu değiştirerek ucunda gelen kurumaya yakın pıhtıdan anladım ( pıhtı gelince tampon taktım çıkardım tekrar ve pıhtı ucuna yapışıp gelmişti )
Onu Allah bilir. Kanamalarinizdan anlayamayız bunu. Bazen ellaya rağmen gebelik söz konusu olabiliyor çok düşük bir ihtimal de olsa. Adetinize üç gün kala ilişki yaşamışsınız anladığım kadarıyla. İhtimal zor görünüyor. Yine de on gün sonra bir test yapın.Öncelikle teşekkür ederim Hamilelik riskim yok değilmi
Yorumunuz içimi rahatlattı çok teşekkür ederim dediğinizi yapıp 10 gün sonra tekrar bir test deneyeceğim umarım şuanlık hamile değilimdir çünkü evliliğim daha yeni olduğu ve oturması gerektiğini düşündüğüm için hamile kalmayı şuanlık düşünmediğim bir dönemdeyim bu yüzdende paniklemiştim . gerçekten teşekkür ederimYaşınız çok genç, tecrübesizsiniz ve pihtili kanama kafanızı karıştırmış. Bazen adet dönemlerinde pihtili kanama görürüz. İçeride kan birikse hastanelik olurdunuz büyük ihtimalle.
Rica ederim.Yorumunuz içimi rahatlattı çok teşekkür ederim dediğinizi yapıp 10 gün sonra tekrar bir test deneyeceğim umarım şuanlık hamile değilimdir çünkü evliliğim daha yeni olduğu ve oturması gerektiğini düşündüğüm için hamile kalmayı şuanlık düşünmediğim bir dönemdeyim bu yüzdende paniklemiştim . gerçekten teşekkür ederim
yorumlarınız için ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım karşınıza hep iyi insanlar çıkması dileğimleRica ederim.
Korunma yöntemlerini eşiniz kullansın bencillik etmesin, hormonlarınızı bozmayın siz onun keyfi için.
Her şey gönlünüzce olsun.
İlk gecemiz olduğu için merak olmasını mazur görmenizi isterim sonuçta herkes her gün bekar veya evli fark etmiyor ilişkiye girmiyor . Yeni deneyimler bazı sonuçlar getirir bu sonuçları merak etmenin bir suç olduğunu görmüyorum. İyi günler dilerimHadi tamam korunmadiniz ama içine niye boşalıyor ne kadar merskli millet korunmadan ilişki yaşayıp sonra hamilrmiyim diye sormaya
Merak edebilirsiniz ama ilk geceden aceleniz ne ben sadece söyledim canım ister iyi anla ister kötüİlk gecemiz olduğu için merak olmasını mazur görmenizi isterim sonuçta herkes her gün bekar veya evli fark etmiyor ilişkiye girmiyor . Yeni deneyimler bazı sonuçlar getirir bu sonuçları merak etmenin bir suç olduğunu görmüyorum. İyi günler dilerim
farklı bir bakış açısı kötü veya iyi diyemem genede teşekkür ederimMerak edebilirsiniz ama ilk geceden aceleniz ne ben sadece söyledim canım ister iyi anla ister kötü
O zaman korunmasız ilişkiye girmemeniz gerekiyordu.hamile kalmayı şuanlık düşünmediğim bir dönemdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?