• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl mi olacağım yoksa hamilelik belirtisi mi

S seda1345 ve ben de ayni durumdayiz hatta su anda forumdaki her kadin neredeyse bu durumda 🤭 gercekten regl agrilari ve butun belirtiler var fakat olmasi gereken zamandan cok cok once basladi ve hala suruyor. Sizde durum nedir?
Regl 5 gün var ilişkinin üzerinden 11 gün geçti adet olacak gibi ağrim var umudu kesmeli miyim

Su an sanki regl olacak gibi ağrim var ilişki sonrası 10. Günde dün 2 test yaptım ilk testim silik çizgi çıktı sonraki negatif tabi çok moralim bozuldu daha da yapmadım göğüs hassasiyetim vardı bugün azaldı aslında regl yakın dhaa da çoğalır sanırım çok kafaya taktım

Su an sanki regl olacak gibi ağrim var ilişki sonrası 10. Günde dün 2 test yaptım ilk testim silik çizgi çıktı sonraki negatif tabi çok moralim bozuldu daha da yapmadım göğüs hassasiyetim vardı bugün azaldı aslında regl yakın dhaa da çoğalır sanırım çok kafaya taktım
Ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım yumurtlamadan itibaren sürekli ağrı çektim ama olmadı . Sanırım fazla düşünüyoruz , psikolojik olarakta etkileniyoruz . Bu ay kendime söz verdim sakin kalıp gününü bekleyeceğim sadece

Ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım yumurtlamadan itibaren sürekli ağrı çektim ama olmadı . Sanırım fazla düşünüyoruz , psikolojik olarakta etkileniyoruz . Bu ay kendime söz verdim sakin kalıp gününü bekleyeceğim sadece
Belki de acı ama gerçeği bu :(

Benim bat 19 u gösteriyor ama normalde göğüslerim inanılmaz şişer ve ağrır şuan hiç bir ağrı sızım yok böyle olan var mı

Back
X