regl mi yerleşme mi

djskdnemkx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Merhabalar 16 Aralık günü kan testi verdim sonuç
<2.0 çıktı. 17 Aralık akşamı da damla damla bir kanamam başladı normalde reglim de öyle başlar ama çok çok az.Öyle az az bugüne (18 Aralık) kadar devam etti,hâlâ da ediyor,kanama var ama öyle normal regl gibi değil az ve kıpkırmızı değil açık,canlı bir kırmızı.Sanki adetim tam sökülememiş gibi.Bazen peçeteye silince geliyor bazen gelmiyor anlayamadım yaniBu yerleşme kanaması olamaz değil mi?

Sabah ilk idrar ile test yapın
Bu sabah 18 aralık sabahı yaptım.Ben mi görüyorum yoksa gerçekten var mı bilmiyorum bir baktığımda yok dikkatli bakarsam görüyormuşum gibi geliyor ama hiç emin değilim kafayı yemek üzereyim.Geçen ay reglimin bittiği gün ella içtim ve bu ay adetim 16 gün gecikti.16 gün kan verdim negatif,17. gün bu kanama,18. gün bu test
(test erken gebelik testi
(test fortest erken gebelik testi)

Eklentiler

• IMG_4383.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 326
Son düzenleme:
16 günlük geçikme ile çok daha belirgin çıkardı. ki kan testi de vermişsin. gebelik gözükmüyor, tabi eğer düzenli adet oluyorsan .İlişki tarihini biliyorsan ona göre de hesap yapabilirisin. İlişkiden 14 gün sonra kan pozitif ver öeye başlar idrarda da hafif çizgi çıkar eğer geç döllenme varsa 21 gün sonra yaparsın.

`