(regl) 👹

karma23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
105
56
98
Hanımlar yardımlarınıza ihtiyacım var.şöyle ki regl'im canim cigerim regl'im başlama tamtamlarını çalarken ben bildiğiniz canavara dönüşüyorum,kavga,kriz,sinir bütün üzüntüleri toplayıp hepsine toptan bir kere daha üzülüyorum,ağlamalı bağırmalı bıktım artık ne yapmalıyım nasıl sakin atlatırım bu dönemi bilen biri elimden tutsun.Hayatımı sorarsanız dert edecek bir derdim bile yok ama arayınca bulunuyor.

Şimdi ben de regl dönemimde biraz daha asabi hassas stresli falan olabiliyorum malum hormonlar ama
Tek regl geçiren biz değiliz ki canavara falan dönüşmek de biraz şımarıklık be bacım.. Hormonların oynaması da anlattığın kadar etki yapabilecek bir şey değil. Psikolojik törpüle bu huyunu. Yoksa her ay tamamen deliren bir insan ile anlaşmak çok zor..

Psikolojik destek tavsiyesini unutmuşum. Bunun bu kadar fazla olmasının hormonla alakası yok

hormonlarına bir baktır derim. zira bu kadar fazla tepki seni bile rahatsız ediyorsa çevrendekileri düşünemiyorum.

Sakinleştirici çaylar vardı sanki onları mı deneseniz acaba?

Regl öncesi fiziksel semptomları(Ağrı, kabızlık vb) fazla olanlara doğum kontrol hapı, duygusal semptomları fazla olanlara hafif bir antidepresan başlıyorlar.

Kendimi frenliyorum uykuya falan vuruyorum ama her sey batiyor, bıktim artik şimariklik değilde haksızlik yaptiğımı düşünüyorum.sakinleştiricimi kullanmalıyim acaba bazılarınin karni çok agrır benim asla bir yerim agrımz ama kabima sigamiyorum.

Premenstrüel sendrom denilen birşey var arkadaşlar, ağzından ateşler saçan bir ejderha gibi oluyorum adet öncesi.
Sizi çok iyi anlıyorum, adet düzensizliği için doğum kontrol hapı kullanırken premenstrüel sendromu da daha sakin atlatıyordum.
İlacı bıraktım, patlamaya hazır bomba gibiyim adet öncesi..

İlk defa duyuyorum bunu araştiracagım buna bir son vermem lazım.

Malesef bende öyleyim hemen kızıyorum bagırıp cagırıyorum insanların hareketleri batıyor bana normalde iç öyle biri değilimdir.

İnsanlar şımarıklık vs yazmış. fakat kesinlikle ben sizi anlıyorum.
bu tamamen elde olmayan fiziksel semptomları da olabilen bir durum.
ben özellikşe bu ayki regl dönemimi öncesinde ve esnasında çok zorlu geçirdim. karnımın ve göğsümün tam ortasında bir hzuursuzluk iç sıkıntıı vardı ve geçmedi, dolayısıyla hep agresif ve sinirliydim. gerçekten zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…