Regl olamıyorum :(

Asliunverr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
6
-12
1
25
Merhabalar ben 20 yaşında bir kızım. Evli değilim ve nişanlım ile bir birlikteligimiz sonucu hamile kaldım 4 şubatta kürtaj oldum. Doktor 5 ile 10 mart da regl olacaksın dedi ama olmadım bana adet söktürücü ilaç verdi ama endişeliyim. Çünkü kurtajdan sonrada bir 1 hafta felan önce birlikte olduk acaba diyorum hamilelik varmı. Bugün kan testi yaptık negatif tek çizgiydi. Ama regl olamıyorum korkuyorum bidaha hamile olmak istemem. Sizce suan adet söktürücü ile regl olabilir miyim? Düşük mu olur eğer hamileysem saglikciyim arkadaşım laboratuvar da giriş yapmadan kannlarima bakacak ama bildiğim kadarı ile bu ilaç hamileliği de gizliyor ben ne yapmalıyım? ?? :(

Bebeğim hadi bi kez ani oldu sonra niye korunmadın? Regl duzenin bozulur elbette. Ama tekrar gebelik olsaydı teste çıkardı diye düşünüyorum. Ama düşük ihtimal de olsa geç döllenme diye bir şey varmış. 🤦🏻‍♀️ Özetle sen bi kan ver rahatla. 🤔

Hadi bir hata yaptnz sonucunda bir cana kydınız ikincisni nye korunmadan yaptnz be kızım daha 20 yaşndasn kendne bunu nye yapyorsun brde sağlıkçısın herşeyi bzden iyi bilmen gerekirken ....

Sizin gibilere Allah cocuk vermesin ya birinin canina kiydin e digerine de kiycan senin 2 dklik zevkin icin onlarin gunahi ne cokmu iliskiye girmek istiyosun korun unutmaki bu dunyanin bide obur dunyasi var

Madem nişanlısınız düğün tarihini öne alırdınız niye cana kıydın ya... sanki adam evli seni almayacak ortada bırakacak. Nişanlınmış işte. Ama yok daha balayına gidiceksiniz değil mi? Keşke baştan da öyle düşüneydin...

Merhabalar ben 20 yaşında bir kızım. Evli değilim ve nişanlım ile bir birlikteligimiz sonucu hamile kaldım 4 şubatta kürtaj oldum. Doktor 5 ile 10 mart da regl olacaksın dedi ama olmadım bana adet söktürücü ilaç verdi ama endişeliyim. Çünkü kurtajdan sonrada bir 1 hafta felan önce birlikte olduk acaba diyorum hamilelik varmı. Bugün kan testi yaptık negatif tek çizgiydi. Ama regl olamıyorum korkuyorum bidaha hamile olmak istemem. Sizce suan adet söktürücü ile regl olabilir miyim? Düşük mu olur eğer hamileysem saglikciyim arkadaşım laboratuvar da giriş yapmadan kannlarima bakacak ama bildiğim kadarı ile bu ilaç hamileliği de gizliyor ben ne yapmalıyım? ?? :KK43:

Başınıza gelen talihsiz olaydan sonra korunsaydınız keşke. Başka da diyebilecğeim hiç bir şey yok. Umarım hamile değilsinizdir.

Sizin gibilere Allah cocuk vermesin ya birinin canina kiydin e digerine de kiycan senin 2 dklik zevkin icin onlarin gunahi ne cokmu iliskiye girmek istiyosun korun unutmaki bu dunyanin bide obur dunyasi var
Bunlari ben de biliyorum cahillikten başka bişey değil benim suan yardıma ihtiyacım var

Bebeğim hadi bi kez ani oldu sonra niye korunmadın? Regl duzenin bozulur elbette. Ama tekrar gebelik olsaydı teste çıkardı diye düşünüyorum. Ama düşük ihtimal de olsa geç döllenme diye bir şey varmış. 🤦🏻‍♀️ Özetle sen bi kan ver rahatla. 🤔
Teşekkür ederim adet sokturucu ilacım bittikten sonra vereyim kan

Madem nişanlısınız düğün tarihini öne alırdınız niye cana kıydın ya... sanki adam evli seni almayacak ortada bırakacak. Nişanlınmış işte. Ama yok daha balayına gidiceksiniz değil mi? Keşke baştan da öyle düşüneydin...
Ne sacmaliyorsun sen ya ne balayisi biz de hatamizin pismanligini yaşıyoruz.

Kurtajdan sonra tekrar muayene oldun mu ? Yapisiklik vs durumu olabiliyor. Iyi bir merkezde kurtaj olmadıysan eger. En fazla 40 gune kadar adet olman lazim diye biliyorum doktorum oyle demisti. Ben kurtajdan sonra 39. Gun oldum. (zorunlu kürtajım oldu).

Merhabalar ben 20 yaşında bir kızım. Evli değilim ve nişanlım ile bir birlikteligimiz sonucu hamile kaldım 4 şubatta kürtaj oldum. Doktor 5 ile 10 mart da regl olacaksın dedi ama olmadım bana adet söktürücü ilaç verdi ama endişeliyim. Çünkü kurtajdan sonrada bir 1 hafta felan önce birlikte olduk acaba diyorum hamilelik varmı. Bugün kan testi yaptık negatif tek çizgiydi. Ama regl olamıyorum korkuyorum bidaha hamile olmak istemem. Sizce suan adet söktürücü ile regl olabilir miyim? Düşük mu olur eğer hamileysem saglikciyim arkadaşım laboratuvar da giriş yapmadan kannlarima bakacak ama bildiğim kadarı ile bu ilaç hamileliği de gizliyor ben ne yapmalıyım? ?? :KK43:
Yazacam yazmayacam yazacam yazmayacam derken yazıyorum🤦‍♀️
Zevk ugruna kürtaj olmayın
Sadece
KO-RU-NUN.

Ne biçim insansın sanki senin hiç pisman

Yazma bana yorum ağzı olan konuşuyor. İlerde çocuğunun başına gelsin de nasıl birsey anlarsın işine bak
Suçu olmayan masuma beddua edemezsin. Ama sen benim canımı yakmaya çalışıyorsun senin canın öyle yansın ki bu dediğini hatırla.

Cahillik kelimesinin altina siginma 1 kere yapmissin anladim hadi cahillik de 2 de demi cahillik sacmalama lutfen
Yardim istedik insanlardan ne kadar cahil cuheyla varsa özel hayatıma eleştiri yapıyor. Tabi İlaçlar su bu bilginiz yok konuşacak başka konu bulamadiniz hicbiriniz. Sende işine bak

Back
X