Regl olcakmış gibi akıntı?

irezme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
90
26
38
29
Kızlar merhaba. Hamile kalmak istiyorum ve evlendiğim günden beri korunmasız ilişkiye giriyorum. Bu ay adetimden sonra sadece toplasan 3 gün ilişki olmamıştır onun dışında hergün ilişki oldu ve hepsinde hamile kalmak için sırt üstü yattım en az yarım saat. Şimdi kafama takılan şeyler var ve sizden fikir almak istiyorum adetime 1 hafta kala vajinal akıntılarım başladı beyaz kıvamlı gözle görülen pütürlü akıntılarım olmaya başladı şuanda da sürekli akıntı hissi var sürekli bir ıslaklık var kasığım ağrıyor gidiyorum bakıyorum hiçbirşey yok. En son 9 şubatta regl oldum ve geçen ay 25 gün arayla adet olmuştum buna göre iki gün önce regl olmam gerekiyordu. Sizce kan testi yaptırmalımıyım hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum

ben de en son 10 şubatta regl oldum adeet döngüm de sizin gibi 25-26 gün normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi de kullanmıştım, aynen sizin yaşadığız akıntı durumunu aynı şekilde yaşıyorum bugün kaset gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı sabah gidip kan verdim cihaz bozukmuş yarın akşam üstü çıkacakmış, adet olacakmışım gibi ağrılarım da var 3 gündür tuvalete gidiyorum tamam şimdi oldum diye ama olmadım umarım hamilelikten kaynaklıdır :)

test yaptırdınız mı ?

idrar testi yaptım sabah ama ilk idrarla değil negatif. Sağlık ocağına da kan verdim sabah çıkacak hayırlısı

Aynı belirtileri yaşıyoruz inşallah hamileyizdir amin

Canım merhaba kesinlikle bi idrar testi yap önce benimde geçen 2 haftadan beri kasık ağrım vardı 1 hafta önce göğüslerim ağrımaya başladı (adet belirtim göğüs ağrısı) ama her gün adet olacakmışım gibi bi his vardı sonra bulantılarım başladı ve artık dün idrar testi yaptım artık ve gebeyim bence sende yapmalısın benimde çok akıntım vardı bu arada

Canım evet bende bu ay çok ümitliydim yaşadığım tüm belirtiler senin gibiydi ama psikolojik demek ki bu sabah maalesef regl oldum yine hayal kırıklığı yani rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun senin için canım

Ben de daha yeni adet oldum canım bu ay nasip değilmiş kan sonuçlarını almadan öğrenmiş olduk inşallah bir daha ki aya nasip olur .

Canım benim üzülme takma kafana Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah benim korkularım devam ediyor daha çok yeni 2 düşükten sonra tekrar hamileyim inşallah bu sefer sağlıkla kavuşurum

Ya benimde hamileleğimi öğrenmeden önce aynı bu şekilde aşırı derecede akıntım ve kasık ağrım vardı birde çok fazla açlık hissediyordum yani hamile olma ihtimalin yüksek inşallah gönlüne göre olsun inşallah

Keşke bende senin gibi güzel haber alabilseydim canım ama sabah regl oldum çok üzüldüm ama nasip

Canım benim üzülme takma kafana Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah benim korkularım devam ediyor daha çok yeni 2 düşükten sonra tekrar hamileyim inşallah bu sefer sağlıkla kavuşurum
Nasip canım inşallah Allah razı olsun. İnşallah alırsın sağlıkla kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…