Regl olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı😚

delisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
24
16
3
35
Canım annelerim çok merak ettiğim için soruyorum normal bir şekilde 4-5 gün regl görüp arkasından hamile olduğunu öğrenen var mı bir arkadaşım regl sonrası şiddetli kusmadan şüphelenip test yaptı hamile olduğunu öğrendi ama adet gününden bir gün öncede kan testi vermişti bişey çıkmamıştı böyle birşey mümkün mü doktora gidecek evet ama biz çok merak ettik

Var benim iş arkadaşım ilk gebeliğinde sürekli adet görmüş hatta 5 aya kadar hamile olduğunu anlamamış adet gördüğü için, en son şiddetli bel ve kasık ağrısı olmuş muayene olmaya gitmiş ve 5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş

Tlc de hamile oldugumu bilmiyordum serisi var. Dogru yalan bilemem ama orada kadinlar 9 ay boyunca regl olduklarini söylüyor.

Peki arkadaşınız 5 ay boyunca hiç test yapmamış mıydı

Is arkadasimin karisi.. biraz tombik kendisi.. cocuk dogarken haberleri
Oluyo adetleri duzensiz oldugu icin ustune dusmuyo ara ara kanamalari olmus. Fiziksel olarakta agir bir iste calisiyormus hatta.. bunu kendim dinleyene kadar inanmazdim boyle seylere şok oldumyani aslinda ne guzel stressiz gebelik.. ne ultrason ne vitamin masallah turp gibi bebe

Ay kadin sancilaninca hastaneye gidiyor ve dogum yaptigini mi öğreniyor tlc dekiler kurgudur diye düşünüyordum. Bizde de boylesi var demek ki.

Ay kadin sancilaninca hastaneye gidiyor ve dogum yaptigini mi öğreniyor tlc dekiler kurgudur diye düşünüyordum. Bizde de boylesi var demek ki.
Yok degilmis.. aynen karni agriyor ve doktora gidince sogum sancisi deniyor apar topar doguma aliniyir tabii.. tabii ne hazirlik var ne baska birsey daha dogarken ana babasina bu kadar supriz yapmis bebe hatta 2. Yide yaptilar bu defa haberini var miydi diye dalga gectik

Hem de ilk doğum ay ben şok

Hem de ilk doğum ay ben şok
Agauhaa ilk duyana kadar bende asla inanmazdim demekki oluyormus.. birde zayif insanlarda gobek cok belli olur kadin biraz diyorum ya etine dolgun olsugundan kilo
Aldim sanmis

Eee peki bu bebek büyüdükçe hareketlenmiyor mu? Yani hani tekmeledi falan diyorlar. Ben de duydum böyle şeyleri ama tuhaf geliyor bana mesela annem kardeşime hamileyken”bu bebeğin kıpırdamaları azaldı” deyip doktora gitmişti. Bebeğin kalp atışlarının yavaşladığını acil sezeryane alınması gerektiğini söylemişlerdi. Yani bebek sürekli hareket edermiş. Ondan da mı anlamıyorlar acaba?

Agauhaa ilk duyana kadar bende asla inanmazdim demekki oluyormus.. birde zayif insanlarda gobek cok belli olur kadin biraz diyorum ya etine dolgun olsugundan kilo
Aldim sanmis
E bebe kıpırdamamış mı hiç? Hareketleri de gaz mi sanmış?

Onuda sordum ama birsey hissetmemisdedim acaba plasntasi bebegin onundemiymis.. ama oyle olsa bile bebek insanin karnini sekilden sekilde sokuyor hissetmemek
Imkansiz gibi.. ama olmus iste

E bebe kıpırdamamış mı hiç? Hareketleri de gaz mi sanmış?
Hissetmemis canim cok tuhaf bencede ama oyle.. 40 haftalik bebek icerde hareket edince kaburgalarini bile agritabiliyor bu hic hissetmemis

Hissetmemis canim cok tuhaf bencede ama oyle.. 40 haftalik bebek icerde hareket edince kaburgalarini bile agritabiliyor bu hic hissetmemis
Ay ne garip bir sey. Ilk bebek, evde bir zıbın bile yok. Hastaneye gidip 3 kisi geliyorsun. Mucize falan mi koydular cocugun adini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…