Var benim iş arkadaşım ilk gebeliğinde sürekli adet görmüş hatta 5 aya kadar hamile olduğunu anlamamış adet gördüğü için, en son şiddetli bel ve kasık ağrısı olmuş muayene olmaya gitmiş ve 5 aylık hamile olduğunu öğrenmişCanım annelerim çok merak ettiğim için soruyorum normal bir şekilde 4-5 gün regl görüp arkasından hamile olduğunu öğrenen var mı bir arkadaşım regl sonrası şiddetli kusmadan şüphelenip test yaptı hamile olduğunu öğrendi ama adet gününden bir gün öncede kan testi vermişti bişey çıkmamıştı böyle birşey mümkün mü doktora gidecek evet ama biz çok merak ettik
Peki arkadaşınız 5 ay boyunca hiç test yapmamış mıydıVar benim iş arkadaşım ilk gebeliğinde sürekli adet görmüş hatta 5 aya kadar hamile olduğunu anlamamış adet gördüğü için, en son şiddetli bel ve kasık ağrısı olmuş muayene olmaya gitmiş ve 5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş
hayır yapmamış adet olduğu için aklına gelmemiş birde o aralar 2 kez ev taşımak zorunda kalmış hiç aklına bile gelmemiş o telaşta böyle bir ihtimallPeki arkadaşınız 5 ay boyunca hiç test yapmamış mıydı
Hmm şimdi anladım ^^hayır yapmamış adet olduğu için aklına gelmemiş birde o aralar 2 kez ev taşımak zorunda kalmış hiç aklına bile gelmemiş o telaşta böyle bir ihtimall
Ay kadin sancilaninca hastaneye gidiyor ve dogum yaptigini mi öğreniyorIs arkadasimin karisi.. biraz tombik kendisi.. cocuk dogarken haberleri
Oluyoadetleri duzensiz oldugu icin ustune dusmuyo ara ara kanamalari olmus. Fiziksel olarakta agir bir iste calisiyormus hatta.. bunu kendim dinleyene kadar inanmazdim boyle seylere şok oldum yani aslinda ne guzel stressiz gebelik.. ne ultrason ne vitamin masallah turp gibi bebe
Yok degilmis.. aynen karni agriyor ve doktora gidince sogum sancisi deniyorAy kadin sancilaninca hastaneye gidiyor ve dogum yaptigini mi öğreniyortlc dekiler kurgudur diye düşünüyordum. Bizde de boylesi var demek ki.
Hem de ilk doğumYok degilmis.. aynen karni agriyor ve doktora gidince sogum sancisi deniyorapar topar doguma aliniyir tabii.. tabii ne hazirlik var ne baska birsey daha dogarken ana babasina bu kadar supriz yapmis bebe hatta 2. Yide yaptilar bu defa haberini var miydi diye dalga gectik
Agauhaa ilk duyana kadar bende asla inanmazdim demekki oluyormus.. birde zayif insanlarda gobek cok belli olur kadin biraz diyorum ya etine dolgun olsugundan kiloHem de ilk doğumay ben şok
Eee peki bu bebek büyüdükçe hareketlenmiyor mu? Yani hani tekmeledi falan diyorlar. Ben de duydum böyle şeyleri ama tuhaf geliyor banaIs arkadasimin karisi.. biraz tombik kendisi.. cocuk dogarken haberleri
Oluyoadetleri duzensiz oldugu icin ustune dusmuyo ara ara kanamalari olmus. Fiziksel olarakta agir bir iste calisiyormus hatta.. bunu kendim dinleyene kadar inanmazdim boyle seylere şok oldum yani aslinda ne guzel stressiz gebelik.. ne ultrason ne vitamin masallah turp gibi bebe
E bebe kıpırdamamış mı hiç? Hareketleri de gaz mi sanmış?Agauhaa ilk duyana kadar bende asla inanmazdim demekki oluyormus.. birde zayif insanlarda gobek cok belli olur kadin biraz diyorum ya etine dolgun olsugundan kilo
Aldim sanmis
Onuda sordum ama birsey hissetmemisEee peki bu bebek büyüdükçe hareketlenmiyor mu? Yani hani tekmeledi falan diyorlar. Ben de duydum böyle şeyleri ama tuhaf geliyor banamesela annem kardeşime hamileyken”bu bebeğin kıpırdamaları azaldı” deyip doktora gitmişti. Bebeğin kalp atışlarının yavaşladığını acil sezeryane alınması gerektiğini söylemişlerdi. Yani bebek sürekli hareket edermiş. Ondan da mı anlamıyorlar acaba?
Hissetmemis canim cok tuhaf bencede ama oyle.. 40 haftalik bebek icerde hareket edince kaburgalarini bile agritabiliyor bu hic hissetmemisE bebe kıpırdamamış mı hiç? Hareketleri de gaz mi sanmış?
Ne güzel doğumlar yaOnuda sordum ama birsey hissetmemisdedim acaba plasntasi bebegin onundemiymis.. ama oyle olsa bile bebek insanin karnini sekilden sekilde sokuyor hissetmemek
Imkansiz gibi.. ama olmus iste
Ay ne garip bir sey. Ilk bebek, evde bir zıbın bile yok. Hastaneye gidip 3 kisi geliyorsun. Mucize falan mi koydular cocugun adiniHissetmemis canim cok tuhaf bencede ama oyle.. 40 haftalik bebek icerde hareket edince kaburgalarini bile agritabiliyor bu hic hissetmemis
Diyorum ya stres yok ohh miss.. kadin son gune kadarda calismis buaradaNe güzel doğumlar ya
Yok degildi hatirlamiyorum gecmis zaman.. dgisik tuhaf ama bir o kadarda guzel borsey olsa gerek..Ay ne garip bir sey. Ilk bebek, evde bir zıbın bile yok. Hastaneye gidip 3 kisi geliyorsun. Mucize falan mi koydular cocugun adini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?