Regl oldum 5 gün sonra çift çizgi

Benimhuzurkaynagim

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
456
141
23
Merhaba arkadaşlar bu ay adet oldum 5 gün sürdü adet bitti 5 gün sonra lekelenmem oldu ve çok az kan geldi 2 gün kahverengi leke devam etti şüphelendim test yaptım silik çizgi çıktı şuan adet tarihine 14 yün var yine silik çizgi nedne böyle oldu ki acaba

Merhaba arkadaşlar bu ay adet oldum 5 gün sürdü adet bitti 5 gün sonra lekelenmem oldu ve çok az kan geldi 2 gün kahverengi leke devam etti şüphelendim test yaptım silik çizgi çıktı şuan adet tarihine 14 yün var yine silik çizgi nedne böyle oldu ki acaba
Adete 14 gün varsa bugün muhtemelen yumurtlama gününüz. Acaba kimyasal gebelik geçirdiniz de hala onun etkisiyle mi silik de olsa çizgi çıkıyor... birkaç gün üst üste testi tekrarlayın o zaman kafanız netleşir..

Benim kanamadan sonra test silikli üstünden 4 gün geçti yine yaptım daha belirgin kimyasal gebelikse ne zaman vucuttan atılır ki birde daha sonra hamile kalmak kolay diyorlar doğrumu
Doktora gidin beta ölcün kanda görün sonra bakalım birde bu konuda bilgim yok ben 3 kere düşük yaptım ama hepsinden de ilk ay da hamile kalmıştım

Arkadaşlar öncelikle dış gebelik riski çıktı şuan ilk test 211 2 gün arayla sırasıyka 259 350 ve 217 çıktı dış gebelik riski vardı ama değer düşünce düşük yaptıgımı düşünüyorm ama tekrar kontrol ve test vericem 2 gündğr kahverengi akıntım devam ediyor

Arkadaşlar öncelikle dış gebelik riski çıktı şuan ilk test 211 2 gün arayla sırasıyka 259 350 ve 217 çıktı dış gebelik riski vardı ama değer düşünce düşük yaptıgımı düşünüyorm ama tekrar kontrol ve test vericem 2 gündğr kahverengi akıntım devam ediyor
Üzülmeyin vardır bundada bı hayır

Back
X