- 6 Mart 2025
- 454
- 162
- 18
- Konu Sahibi lousalome1111
Şimdi şöyle deyim size ben de adet günümde tam adet oldum aynı pıhtılı bol kanamalı ama gebelik beklemiyordum şüphelenmedim ve sonra kesilir gibi oldu kanama lekeye döndü ve on birinci gün ani kasık ağrısı ile şiddetli acile gittim ve ne duyayım hamileymişim o ağrı ile kanama canlandı ama sağlıksız belli daha kötüsü işte dış gebelik ve üç ayımı aldı düşürmek betayı yani diceğim şu ki kanama var beklemeyin acile gidin kan verin takipte muhakkak kalın evet her kanama kötü de değildir belki bilmem ama başta benim de tek kanama oldu ağrı sonradan çıktı ortaya yani başta evet baş dönmesi falan yaşadım ama hamile olacağım aklıma gelmezdi meğer zaten dış gebelik imiş sizin de ağrı yok kanama var ve gebelik test pozitif her kanamaya malesef yerleşme diyemiyorum ben genelde kanamaların çoğu ya kimyasal ya dış gebelik oluyor hayra yoramıyorum yani ben ama inşallah sizin ki farklı olarak pozitif olur ve yerleşmedir diyeyim ama lütfen ihmale gelmeden gidin takipte kalındüşük veya kimyasal olmuş olsaydı bulantımın azalması gerekmez miydi?
Kanama durdu çünkü.
Öğlene doğru kan verebilirim çalıştığım için
Sabırsız bir insanım açıkçası hiç de beklenmeyen bir durumdu sabah uyanınca yine test yapacağım. Bakalım hayırlısı. Olursa zaten sürpriz olmuş olacak.