Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle deme kız. Gelsin tabi. Şükür ki geliyor.
Ahhh birde bn olabilsem oyle deme hicde suan siskinlilten duramiyorum artik sanki hamileyim en buyuk nimet bnce olmak![]()
dogum yapali 3 ay oldu bende daha olmadim.ama olursam sevinirim.hamilelikten korkuyorum cunku)))belji hamileyimdir diye olmuyorum)))hamilelikti doğumdu süt vermeydi derken geçen 19-20 ayda ne rahattım.
geldi yine ve hemen ağrısı başladı.
off yaaaa......
dogum yapali 3 ay oldu bende daha olmadim.ama olursam sevinirim.hamilelikten korkuyorum cunku)))belji hamileyimdir diye olmuyorum)))
dogum yapali 3 ay oldu bende daha olmadim.ama olursam sevinirim.hamilelikten korkuyorum cunku)))belji hamileyimdir diye olmuyorum)))ama haklisin.canim.regl olmamak guzrl rahat bi durum.agrisi bitiriyor insani((
dikkat et bence.umarım korunuyorsundur.
bebişin daha çok küçükmüş![]()
evet korunuyoruz ama guvenmiyorum yinede
prezervativle korunuyoruz o yuzden ..ilac kullanamiyorum emzirdigim icin.spiral taktirsam rahatlarimmadem korunuyorsun neden güvenmiyorsun?
yani garantiye al tabii ki
prezervativle korunuyoruz o yuzden ..ilac kullanamiyorum emzirdigim icin.spiral taktirsam rahatlarim
Basın niye agrıyor ki...