Regl olmadan kaç gün önce hamilelik testi pozitif çıktı

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
merhaba, benim reglim 2 gün geçtikten sonra idrar testinde 2. çizgi silik olarak çıkmıştı. Sonra hemen kan değerine baktırdım ve kan değerim 50 çıktı. 10 gün sonra da düşük oldu Bu süreci beklemek gerçekten çok zor.. Siz kaç gün sonra öğrendiniz?

merhaba arkadaslar gruba yeni üye oldum, en kısa zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı diliyorum benim ilk gebeliğimde reglim bir gün geçince test yapmıstım. 2 hafta sonra kan pıhtılaşmasından dolayı kese bozuldu ve kürtaj olmuitum ( şimdi yine bebek istiyoruz, reglime 6 gün var ve test yapmaya korkuyorum ( :18:

İdrar testini ben adetime 1 hafta kal yapmistim silik sekilde cikmisti dusuk gercektrn cok zor cok gecmis olsin

teşekkür ederim. Allah tüm acıları hafifletiyor şimdi çok daha iyiyiym inşallah yeniden kusursuz kedersiz hamile kalırız
Aminn

acele etme, inşallah hamilesindir. Düşük, kürtaj gibi işlemlerden sonra daha kolay hamile kalınıyormuş öyle diyorlar. Hayırlısı , test yapınca haber verr :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…