Regl Olmadan Önce Gebelik Belirtileri nelerdir?

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
.arkadaşlar merhaba, bilmeden gebe kalmıştım ben sonra düşük oldu. Ama vücudumdaki değişiklikler , çok yoruluyordum. Akıntım vardı. Sarı renkli ve yapışkan. Farkında olmadan daha fazla yemek yemeye başladım ve belim ağrıyordu. Sanki her an regl olacakmışım gibi şiddetli kasık ağrılarım oldu. Sizde belirtiler nelerdi?

Canım şu anda tüm saydıklarını ben yaşıyorum.. İnşAllah hamileyimdir o zaman ..

ben sürekli acıkmaya başladım, wcyi sık sık ziyaret ettim, göğüslerim hassaslaştı ve büyüdü reglden önce bendeki belirtiler bunlardı:)

Tek taraflı kasık ağrısı ve bıcak gibi keskin girip çıkan anlık ağrılar oluyordu..goguslerimdeki agri daha fazlaydi..adet olurkenki hassasiyetten farkli tum gogusu kapsayan bi agriydi..krem gibi akinti oldu ki benim akintim yumurtlama zamani disinda olmaz..iştah artışı vardı...erkenden uyuma isteği. .yorulma..üşüme. .bacak ağrısı oldu..yuruyemiyordum agridan..ve hic inanmadigim kirpik karismasi uzamasi oldu..ben bunu soyledigimde topikten bi ark rimelin bozulmustur demisti bende rimel kullanmadigimi soylemistim..benden sonra kendisi hamile kaldı ve o da ayni seyi yasadi ve sasirdi 😊

Bende yeni öğrendim hamile olduğumu dehşet derecede sancım vardı .Özellikle sol tarafımda.Mide yanması ,ve sürekli yorgunluk en önemliside çok gergin ve stresliydim . Umarım isteyen herkes hamile kalır .

Kizzlar benim adetime 8 9 gun var acayip akinti var seffaf bir haftadir kasiklarda batma sizi var midem yaniyo AMA belimde gogsumde bi belirti yok aksMlari ateslenme oluyo anlamadim hamile olablilirmiyim

Bende yeni öğrendim hamile olduğumu dehşet derecede sancım vardı .Özellikle sol tarafımda.Mide yanması ,ve sürekli yorgunluk en önemliside çok gergin ve stresliydim . Umarım isteyen herkes hamile kalır .

hayırlı olsun canım , dikkat et kendine :) Aminn , şimdi nasılsın belirtiler nasıl

Kizzlar benim adetime 8 9 gun var acayip akinti var seffaf bir haftadir kasiklarda batma sizi var midem yaniyo AMA belimde gogsumde bi belirti yok aksMlari ateslenme oluyo anlamadim hamile olablilirmiyim

herkeste belirti başka oluyor, benim de göğüsüm çok ağrımamıştı. Reglin geçene kadar bekle bence, haber ver olur mu, inşallah hamilesindir :)

Arkadaslar ben de 2 ay ust uste hamile kapdim.ilkine kimyasal gebelik dediler.ikincisi cok sukur devam ediyor 24 haftalik olduk.ikisinde de ortak olan belirtiler sik tuvalet ihtiyaci,aclik ve kasik agrisiydi.ikincide de ek olarak agiz kurulugu yasadim

Selam ben araniza yeni katiluyorum bende iki hamilelik gecirdim ilki karnimda oldu ve kurtaj oldum ikincisisi oglum yedi yasinda tekrar istiyorum bu iki hamilelikte anlamistim adet olmadan once goguslerim cok agriyordu belim ayni sekilde adet birgun gecikmeyle sonuc pozitif cikmisti

Slm bayanlar3yillik evlym 1asilamm negatf bu ay adetime 5 gun var sma belim cook agriyo ayrica kasiklarm sanci yapyo ama gogsmdebse yok acaba dememkicin kendmizor tutuyrm bu ay incr ve bool dua

Slm bayanlar3yillik evlym 1asilamm negatf bu ay adetime 5 gun var sma belim cook agriyo ayrica kasiklarm sanci yapyo ama gogsmdebse yok acaba dememkicin kendmizor tutuyrm bu ay incr ve bool dua

inşallah canım hakkında hayırlısı, sonucu aldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…