regl olmak anne sütünü keser mi????

begonvil07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
2.101
10
116
Antalya
kızlar oğlum 4 aylık oldu sadece anne sütüyle besleniyor ve sadece
kan damlasını verirken elma suyu vrya havuç suyuyla veriyorum tadı pek kötü
diye. ve dün de regl oldum regl olmanın anne sütünü azalttığını sonrada kestiğini duydum
acaba doğru mu? çok korkuyorum açıkçası nolur bilgisi olan cevap versin acillllll:gitme:

yok canım öyle birşey ben ilk defa senden duyuyorum kızım şuan 1 yaşında ve sütüm eskiye oranla dahada arttı bile diyebilirim

kan damlasıyla biey vermene gerek yok canım bebek tadı iyi kötü anlamaz..bende veriyorum kan ilacı içiyo oğlum yüzünü bi iki buruşturuyo o kadar..
benim oğlum 3 aylık 2 kere regl oldum.sütümde bi değişiklik yok.merak etme sütüne bişey olmaz

yok canım öyle birşey ben ilk defa senden duyuyorum kızım şuan 1 yaşında ve sütüm eskiye oranla dahada arttı bile diyebilirim

teşekkür ederim içim rahatladı yazdıklarınızı okuyunca süt miktarı aynı olabilir
ama maalesef oğlumun iştahı hiç yok zorla emiyor acıkmıyor offff offff anne olmak
amma da zormuş

kan damlasıyla biey vermene gerek yok canım bebek tadı iyi kötü anlamaz..bende veriyorum kan ilacı içiyo oğlum yüzünü bi iki buruşturuyo o kadar..
benim oğlum 3 aylık 2 kere regl oldum.sütümde bi değişiklik yok.merak etme sütüne bişey olmaz

teşekkürler biraz daha rhatım şu an umarım oğlumun iştahı da yerine gelir biran önce

Back
X