Regl olmak ya da olmamak

Lady18

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
126
36
298
İstanbul
Merhaba kızlar,

26 günde bir düzenli regl oluyorum. İlk defa bu ay gebelik için bir denememiz oldu. Normalde reglimin dün gelmesi gerekirdi ancak henüz gelmedi. İlk defa gününde gelmiyor. Regl olacakmışcasına karın ve kasık ağrılarım oluyor özellikle sabahları ancak olamıyorum. Bu arada reglden 9 gün önce ve 4 gün önce erken gebelik testi yaptım, negatifti. Yine 4 gün önce kan verdim o da negatif. Ancak bu ay çok enteresan belirtiler yaşıyorum pms'de. İlk defa başıma geliyor. Keşke regl olsam da kurtulsam. Eğer 3 günden fazla gecikirse doktoruma gitmeyi planlıyorum

Sizin düşünceleriniz/önerileriniz nelerdir?

Korunmayı bırakınca sapıtır vücut. Ve isteklerimizle de psikolojimizi yönlendiriyoruz belirtilere. İnşallah bu dediğim olmaz geç döllenmedir.

İlk korunmayı bıraktığımda saat gibi olan reglim tam 1 hafta gecikmişti. Psikolojimiz vücudumuza neler neler yapıyor. Am geç döllenme ihtimali de var siz dikkat edin yine de.

Korunmayı bırakınca sapıtır vücut. Ve isteklerimizle de psikolojimizi yönlendiriyoruz belirtilere. İnşallah bu dediğim olmaz geç döllenmedir.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Sonuçta vücut ilk defa içerisine yabancı bir madde alıyor yani erkeğin spermini. Ya buna bağlı ya da folik aside bağlı bir gecikme olduğunu düşünüyorum. Belirtilerin psikolojik olma ihtimalini düşündüm aslında ancak hiç psikolojik gibi değil durduk yere hiç düşünmezken oluyorlar veya görünüyorlar.

İlk korunmayı bıraktığımda saat gibi olan reglim tam 1 hafta gecikmişti. Psikolojimiz vücudumuza neler neler yapıyor. Am geç döllenme ihtimali de var siz dikkat edin yine de.
Geç döllenme pkos'lularda oluyor diye biliyorum, yanlış mıyım? Bir de toplasak 4 defa deneme oldu bizde, ovulasyonda 3, ovulasyon sonrası 1, bilemiyorum ya...

2.5 yıldır yaşamadığım belirti kalmadı emin olun psikolojik. Yüzde doksanı.

Geç döllenme pkos'lularda oluyor diye biliyorum, yanlış mıyım? Bir de toplasak 4 defa deneme oldu bizde, ovulasyonda 3, ovulasyon sonrası 1, bilemiyorum ya...
Geç yumurtlama bazı aylarda her kadında olabiliyor. Ama sizin durumunuzda geç yumurtlamışsanız bile geç döllenme ihtimali azalmış oluyor. Bir yandan da sağlıklı spermler vücutta 3 güne kadar yaşayabiliyor. Belki o arada döllendi. Adet gününüz geçtiğinde test yaptınız mı varsa çıkmalı diye düşünüyorum.

Henüz test yapmadım, adeti bekliyorum :)

Yanlış anlaşılma oldu sanırım ya :) Son testi adetten 4 gün önce yaptım. Bat dündü hala olmadım ama test de yapmadım
Ay ben anlayamadım sanırım :)) hakkınızda hayırlısı olsun öyleyse. Test yapabilirsiniz aslında artık bence yine de siz bilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…