Regl olmuyorum hamilede değilim.......

kzmrl

Uğur Böceğim
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
850
7
96
İstanbul
merhaba kızlar. ben her ayın sonunda regl oluyorum geçen ay olmadım, bu ayında sonu yaklaştı hala hiç bir şey yok. geçen hafta gebelik testi alıp uyguladım negatif çıktı. son üç-dört gündür mide bulantılarım oluyo ve çok çabuk acıkıyorum midem kazınıyo sanki bütün gün bişey yememişim gibi. Test yanlış çıkmış olabilir ama hemen yeniden yapmak istemiyorum. Diğer taraftan regl olmamamın başka ciddi bir sebebi olabilir mi diye korkuyorum. Sizin benzer sorunlarınız oldumu. Hamile olabilirmiyim sizce. Biliyorum doktara gitmem gerekiyo ama ciddi bir hastalıkla karşılaşmaktanda korkuyorum. Benzer şeyler yaşamış olan arkadaşlar lütfen tavsiye ve yorumlarınızı yazın....

hamile olsan testte çıkardı, istersen bi kan testi yaptır, sonra da geç kalmadan doktora git bence.

haklısın ama iki ay önce doktora gitmiştim genel muayene için ultrasonda muayene etti bir problemin yok herşey normal demişti.

haklısın ama iki ay önce doktora gitmiştim genel muayene için ultrasonda muayene etti bir problemin yok herşey normal demişti.

canım telaşlanma hemen...hamile kalmayı istiyorsan eğer belki de o yüzden psikolojik olarak bundan etkilenmişsindir ve bir- iki regl dönemini atlayabilir vücut bu yüzden...böyle şeyler çok oluyo...bence 2 ay önce kontrole gittiysen ciddi bi sorun çıkmaz...geçen ay regl olmamışsın, testi de geçen hafta yapmışsın yani idrar testinde çıkması için yeterli süre geçmiş aslında...ama bence ya testi tekrarla ya da kan testi yaptır mutlaka emin ol olup olmadıgından...daha sonra bu ayki reglini bekle yine olmazsa doktora git mutlaka, söktürücü vs ile başlatır regl kanamasını, sen de rahatlarsın...çok çok geçmiş olsun:)

cnm bende adet olmazdım oldummu 1 ay yada 40 gün filan sürerdi bende nekadar test attım çöpe hep negatifti
pco var bende hastanede bana aralıkta parça alındı sonucu endometrium çıktı
içimizdeki kan rahim ağzında kuruyup kalıyomuş başka yerlere kadar yayılıyomuş mujtlaka geniş çaplı muayene ol
benim 2 .. parça alınacak yarın ilaç tedavim nasıl sonuçlandı diye
herşeyde var bi hikmet eğer ben 40 gün adet görmesem biyopsi olmıcak vede hamile kalamamamın gerçek nedenini bilenmicektim.

mutlaka git dr a

canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın bir an önce çocuk sahibi olursun. ilk testten bir hafta sonra bidaha yaptım yine negatif çıktı. Ama o günden beri mide bulantısı,halsizlik, uykusuzluk, açlık hissi gibi durumlar iyice arttı. temmuzzun ilk haftasını beklicem olmazsa gidicem.

merhaba kızlar. ben her ayın sonunda regl oluyorum geçen ay olmadım, bu ayında sonu yaklaştı hala hiç bir şey yok. geçen hafta gebelik testi alıp uyguladım negatif çıktı. son üç-dört gündür mide bulantılarım oluyo ve çok çabuk acıkıyorum midem kazınıyo sanki bütün gün bişey yememişim gibi. Test yanlış çıkmış olabilir ama hemen yeniden yapmak istemiyorum. Diğer taraftan regl olmamamın başka ciddi bir sebebi olabilir mi diye korkuyorum. Sizin benzer sorunlarınız oldumu. Hamile olabilirmiyim sizce. Biliyorum doktara gitmem gerekiyo ama ciddi bir hastalıkla karşılaşmaktanda korkuyorum. Benzer şeyler yaşamış olan arkadaşlar lütfen tavsiye ve yorumlarınızı yazın....

merhaba arkadasım. bende gebelik için tedavi görüyorum bu ay adetim 30 gün geçikti ve hiç geçikme olmazdı normalde bi hevesle doktora gittim doktorum kese olusmamıs gebe deılsın dedi. adet olmamamın sebebıde şuymus yumurtalıklarım 1 yumurta üretmiş ve o yumurta rahimi meşgul edıyormus aynı telefon gıbı bı telefon eger mesgulse o numara ulasamazsın. yanı yumurta rahımı mesgul ettıgı ıcın adetım gecıkıyormus ve hala adet olmadım. aklında bı fıkır bulunsun dıe yazıyım dedım canım en kısa zamanda bı doktora gıt kadınların bu adet işi çok ciddi bi durum . kötu bırsey yoktur umarım.

canım bende senin gibi gecikme olmuştu test yaptım evde negatif çıktı buna rağmen yine adet olmadım bi hafta sonra gidip kan testi yapmıştım ve hamile olduğumu öğrendim yani evde yapılan testlere çok güvenme.
doktorum onlar bir aylık gecikmeleri gösterebiliyor demişti ama kan testinde bebiş bi haftalık bile olsa mutlaka çıkıyor
gecikmen devam ederse kan testi yaptır derim ama yine de çok hazırlama kendini üzülmeni istemem canım benim

Merhabalar 9 aylik evliyim yaklasik 1 ay oldu tam regli olamadim gebelik testide yaptim sonuc negatif doktora gittim kan tahlilinde de cikmadi bu durum moralimi cok bozuyor ne yapmayim yardiminiza ihtiyacim var

Back
X