Regl olup olmadığıma kararsızım:(

basit

Hayat devam eder....
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
399
0
46
İstanbul
Merhabalar yine ben.Benim regl günlerim hep düzensizdi 2 ayda bir falan oluyodum. Şimdide bir öncekinden bir buçuk ay geçti ilk gün çok az leke şeklinde geldi ped koydum az az geldi sonrasındada öbür güne kadar hiç gelmedi bi dahada.İkinci günde yine aynı şekilde çok az oldu bir pedin çeyreğini doldurmucak şekilde gün boyu. Sonrada hiç gelmedi.Şu an dördüncü günüm olması gerekirdi ama ped bomboş.

Ben şimdi çok kararsız kaldım sonradan yine olurmuyum yoksa bu aylık bu kadarmıydı yada başka bi sorunmu var. Of ya bi emin olsam ona göre banyo yapıp ped kullanmıcam lütfen bi fikir verin ilk defa böyle bişey başıma geldi

Bu sorunu ancak doktor çözümleyebilir net olarak ve acilen gitmelisin. Hormon bozukluğun olabilir onun için de ilaç kullanman gerekir. Burada kimse net bilgi veremez canım en yakın zamanda doktora git önemli bir konu çünkü..

Adet düzensizliklerinin ciddi sebepleri olabilir diye biliyorum..
Zaman geçirmeden doktora görün..

7. sınıfta adet oldum şimdi 11. sınıfa geçtim. Doktora gitmeyi hep erteledik. Bazen 4-5 ayda bir olduğu bile oluyor bazende hemen öbür ay oluyor.Doktora gitmeyi ertelememizin sebebi üşengeçlikten çok düzensiz olmasının işime gelmesi aslında. 2-3 ayda bir olmak her ay olmaktan daha rahat geldi.

Son düzenleme:

Bu durum ileride çocuk sahibi olmanı bile etkiler haberin olsun. Çok ciddi bir rahatsızlık.. Yaşın da büyümüş artık gitmelisin bir an önce. Erken menopoz başlangıç evresi bile olur yanii..

Canım bir kaç damlada gelse doktor adetten sayıyor
doktora gittinmi adet düzensizliği , plovaktin hormonunun yüksekliğinden, trodlerin düzensiz çalışmasından falan olabiliyor bence ihmal etme doktora mutlaka görün geçmiş olsun

arkadaşlara katılıyorum. kesinlikle ihmal edilecek bir durum değil. bir an evvel doktora gitmelisin.

Canım doktora gitmeyi ertelemen çok büyük bir hata... Biz burda sana ne şekilde yardımcı olabiliriz ki?
Sana en büyük yardımı yapıyorum:Bir an önce doktora git!

Canım doktora gitmeyi ertelemen çok büyük bir hata... Biz burda sana ne şekilde yardımcı olabiliriz ki?
Sana en büyük yardımı yapıyorum:Bir an önce doktora git!

En güzel yardımı arkadaş yazmış. Hayır sen böyle bir hataya düşüyorsun da annen neden götürmüyor
Bunun rahatı mı olur hangimizin hoşuna gidiyor ki her ay 4-5 gün malum yerden kan gelmesini, ağrısı da cabası. Ama onun sayesinde kirli kan çıkıyor ve ilerde bebek sahibi olabiliyoruz vs vs çok yararlı bi'şey yani.

Bence rahatından çok sağlığını düşünmelisin. Çünkü sağlıklı bir insan her ay düzenli adet olur. Ben bir ayda iki kere olunca bile kontrole gidiyorum niye doğrusundan şaştı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…