Regl öncesi çok ağrım olurdu ağrım yok hamile olabilir miyim

nur613629

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
20
2
86
31
Kızlar regl olmadan 1 hafta önce ara ara çok sancım olurdu. Bu ay ovulasyon testiyle gebelik denemesinde bulunduk. 5 aydır deniyoruz . 4 gün kaldı regl günüme ama hiç sancı yok hamile olabilir miyim ? Önce ki aylar sık sık sancım oluyordu ama bir belirtim yok

Kızlar regl olmadan 1 hafta önce ara ara çok sancım olurdu. Bu ay ovulasyon testiyle gebelik denemesinde bulunduk. 5 aydır deniyoruz . 4 gün kaldı regl günüme ama hiç sancı yok hamile olabilir miyim ? Önce ki aylar sık sık sancım oluyordu ama bir belirtim yok
Ne desek yalan olur canım. O yüzden regl gününü bekle 🙄

Tam olarak ayın kaçında yumurtlama gördünüz

Tam olarak ayın kaçında yumurtlama gördünüz
Anladım. Yani kesin var diyemem ama pik gördüyseniz neden olmasın. Bence adetinizi bekleyin ama yok dayanamam derseniz cuma günü test yapsanız çıkar gibi ilk idrarla.

Bu ay bnimdre öyle oldu hafif bel ağrı dahi olmadi ama sonuç negarltif umarım sen güzel haberler alırsın

Birşey soracağım düzenli ilişkiniz var mı yani şuan bnim düzenli ilişkim var bu durumda ovulasyon testi gerekli mi

Anladım. Yani kesin var diyemem ama pik gördüyseniz neden olmasın. Bence adetinizi bekleyin ama yok dayanamam derseniz cuma günü test yapsanız çıkar gibi ilk idrarla.
Evet gördüm ve o günün sonrasında ki iki günü de değerlendirdik . Cuma günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum

Birşey soracağım düzenli ilişkiniz var mı yani şuan bnim düzenli ilişkim var bu durumda ovulasyon testi gerekli mi
Haftada 2-3 kez ilişki oluyorsa gerek yok diye biliyorum. Ben süreci takip etmek adına yapıyorum 2-3 aydır. Ama zaten hafif bir sancı oluyor ordan da anlıyorum yumurtlama dönemini

merhaba, benimde reglime 1 gün var fakat regliye dair hiçbir belirtim yok sadece iştahım cok acildi sizce hamile olabilir miyim

Kızlar bende yorumlarınızı okudum bende de bu durum söz konusu. Normalde kendimi bildim bileli regl olmdan 7 8 gün önce belirtilerm başlardı ama bu ay hiç öyle olmadı üstelik 2 gün geçikti hala gelen giden de yok belirtide yok ama bugün aşırı bi uyku halim var geç kalkmama rağmen şuan yatsam uyurum fakat 2 yıldır istediğimiz için psikolojiktir diye üstüne de yormuyorum ama inşallah hepimizin hayalleri gerçek olur 🤲🏻🌸

Kızlar bende yorumlarınızı okudum bende de bu durum söz konusu. Normalde kendimi bildim bileli regl olmdan 7 8 gün önce belirtilerm başlardı ama bu ay hiç öyle olmadı üstelik 2 gün geçikti hala gelen giden de yok belirtide yok ama bugün aşırı bi uyku halim var geç kalkmama rağmen şuan yatsam uyurum fakat 2 yıldır istediğimiz için psikolojiktir diye üstüne de yormuyorum ama inşallah hepimizin hayalleri gerçek olur 🤲🏻🌸
İnşallah hamilesindir 🙏🏻 Ben de bugün regl olmam lazımdı olmadım. Sinemaya gitmiştik orda uyuyakaldım . Bakalım birkaç güne anlarız 🙏🏻 Belki dediğin gibi psikolojiktir

İnşallah hamilesindir 🙏🏻 Ben de bugün regl olmam lazımdı olmadım. Sinemaya gitmiştik orda uyuyakaldım . Bakalım birkaç güne anlarız 🙏🏻 Belki dediğin gibi psikolojiktir
Benim de bugün 3. Gün olması lazım ama ben de hala gelen giden yok fakat bende geçen ayda geçikme oldu prolaktinim biraz yükselmiş ama bu ay dostinex kullandım aslında gününde olmam lazımdı ama belirti de yok. Sadece gözlerim acıyor sürekli bir uyku hali mevcut. İnşallah ikimiz de hamileyizdir aynı anda yaşarız mutluluğu 😍

Back
X