Regl öncesi karın şişliği hamilrykende olur mu

3tatlikardes

8.7.17 ~ 7.9.19 ~ 19.01.24
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.234
896
123
28
kızlar benim de adetime bir hafta var. Ben birşey sormak istiyorum. Benim adetime bir hafta kala karnım şişmeye başlıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Varsa şunu sormak istiyorum, hamile kalınca da acaba bir hafta öncesinden karın şişer mi?

kızlar benim de adetime bir hafta var. Ben birşey sormak istiyorum. Benim adetime bir hafta kala karnım şişmeye başlıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Varsa şunu sormak istiyorum, hamile kalınca da acaba bir hafta öncesinden karın şişer mi?
Sisiyor hamileykende

12+2 yim ve her adet tarihi gunlerinde inanilmaz siskinliyim oluyor , nedenini pek bilmiyorum neden sonrada cekiliyor

12+2 yim ve her adet tarihi gunlerinde inanilmaz siskinliyim oluyor , nedenini pek bilmiyorum neden sonrada cekiliyor
Çok tesekkur ederim canım benim çok mutlu ettin beni ...
Bana da dua eder misin tabiki hayirlisi olsun da:) inşallah sende hayorllisiyla dogurursun

Bende sorunun cevabini cok merak ediyorsm suan bendede siakinlik var aa bugun regl gunum afedersiniz silince hafif bir kan gelir ya o sekilde oldu lekelenme fakli bisey galiba bu ayda tutmadi siskinlik olurmu diye cok merak ediyodum

Valla canım geçen aylarda göğüste damarlar idrarda tortuular göğüs ucu kararması ve adet gecikmesi kasıknağrısı falan yaşadım ama adet oldum.. Yani belirti filan boş vallahi. Olmuyorsa olmuyordur hergün ilişki dahi yaşasan Allah kısmet etmezse olmuyor
Millet tek seferlik ilişkiye hamile oluyor
Yani yine demek istiyorum ki kısmet..

Elde dua etmekten başka birşey yok gerçi duadan güzel ne olabilir ki?
Allah tan istemek em güzeli kafaya takmamak lazım işte ama o da elde olmuyor
Bende sorunun cevabini cok merak ediyorsm suan bendede siakinlik var aa bugun regl gunum afedersiniz silince hafif bir kan gelir ya o sekilde oldu lekelenme fakli bisey galiba bu ayda tutmadi siskinlik olurmu diye cok merak ediyodum

Benim dun adet gunumdu aferdsin silince kan gelir gibi oldu lekelmemi acaba dedim test yaptim sonuc olumsuz.allah dualarimizi kabul etsin

1 yil canim korunmayi temmuzda birakti. Hemen olmstu oda dusukle sonuclandi
1 adet bekleyip tekrar basladik 2 aydir olmuyor korku girdi oncekinde hemn oldu simdi niye plmuyor diye

Geçmiş olsun benimde ilede oldu düşük oldu 7 aydır korunmadım hiç.ama hiç olmuyor

Kader kısmet hayırlısı olsun da canım inşaallah hayırlısı olsun

Bende olmadi o siskinlik hatta birazda ondan anlamistim hamile oldugumu. Bide benim kasiklarimdan bacaklarima dogru simsek tarzi agri vuruyordu.

Back
X