- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
- Konu Sahibi 3tatlikardes
-
Sisiyor hamileykendekızlar benim de adetime bir hafta var. Ben birşey sormak istiyorum. Benim adetime bir hafta kala karnım şişmeye başlıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Varsa şunu sormak istiyorum, hamile kalınca da acaba bir hafta öncesinden karın şişer mi?
Çok tesekkur ederim canım benim çok mutlu ettin beni ...12+2 yim ve her adet tarihi gunlerinde inanilmaz siskinliyim oluyor , nedenini pek bilmiyorum neden sonrada cekiliyor
Bende sorunun cevabini cok merak ediyorsm suan bendede siakinlik var aa bugun regl gunum afedersiniz silince hafif bir kan gelir ya o sekilde oldu lekelenme fakli bisey galiba bu ayda tutmadi siskinlik olurmu diye cok merak ediyodum
AminBenim dun adet gunumdu aferdsin silince kan gelir gibi oldu lekelmemi acaba dedim test yaptim sonuc olumsuz.allah dualarimizi kabul etsin
AminBenim dun adet gunumdu aferdsin silince kan gelir gibi oldu lekelmemi acaba dedim test yaptim sonuc olumsuz.allah dualarimizi kabul etsin
1 yil canim korunmayi temmuzda birakti. Hemen olmstu oda dusukle sonuclandi
1 adet bekleyip tekrar basladik 2 aydir olmuyor korku girdi oncekinde hemn oldu simdi niye plmuyor diye
Regl iki gun gecikti ama test pozitifBende olmadi o siskinlik hatta birazda ondan anlamistim hamile oldugumu. Bide benim kasiklarimdan bacaklarima dogru simsek tarzi agri vuruyordu.
Regl iki gun gecikti ama test pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?