- 27 Eylül 2021
- 201
- 138
- 33
- 34
- Konu Sahibi HurremSultaan
lekelenme reglin ilk günü sayılıyor mu? soru cok sacma demeyın bazı sebeplerim var. teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayılıyor tedavi için filan muayene olacaksanız yoğun adet kanamasının gercekleştiği günü yani 2. Gün gel diyolar.lekelenme reglin ilk günü sayılıyor mu? soru cok sacma demeyın bazı sebeplerim var. teşekkürler
Fazla oluyorsa ondan sayıyo olabilirlermi Merve?Bana en yoğun günü 1 say demişlerdi. Lekelenmelerim 2 3 gün olur önden çünkü.
Hiç bilmiyorum ki gülüm. Ben de hep hani abdest için ilk lekeden sayarız ya öyle sayıyodum. Ama bu tüp bebekte iğnelerde filan öyle demişlerdi. Rahim duvarı inceldikten sonra başlamalıyız diye.Fazla oluyorsa ondan sayıyo olabilirlermi Merve?![]()
Bende sormuştum adet olunca ikinci gün gel dedikleri için aktif kanamanın oldugu gün adetin 2. Günü demişlerdi.Hiç bilmiyorum ki gülüm. Ben de hep hani abdest için ilk lekeden sayarız ya öyle sayıyodum. Ama bu tüp bebekte iğnelerde filan öyle demişlerdi. Rahim duvarı inceldikten sonra başlamalıyız diye.
Aman zaten muayene oluyoruz rahim duvarı filan ölçüyolar ya ayarlasınlar işte bi şeyler.Bende sormuştum adet olunca ikinci gün gel dedikleri için aktif kanamanın oldugu gün adetin 2. Günü demişlerdi.![]()
Orası öyle beğenmezlerse yarın bidaha çağırıyorlarAman zaten muayene oluyoruz rahim duvarı filan ölçüyolar ya ayarlasınlar işte bi şeyler.![]()
Aynen gidilir napalım.Orası öyle beğenmezlerse yarın bidaha çağırıyorlar![]()
Gideriz tabiAynen gidilir napalım.![]()