- Konu Sahibi girlpapisko
-
Merhaba Kızlarr :) Benim reglime 1 hafta var ama göğüslerim çok acıyor. hiç böyle olmadı. ilk kez bu kadar hassaslaştı.
Ara sıra kasık ağrılarım oluyor. Belimde inceden inceye sızlıyor.. Öyle mide bulantım falan olmadı daha.. Varmı aranızda belirti yaşayan acaba ? İnşallah hamişizdir kızlar ve 1 hafta sonra çoğumuz bu topik altında hamiş haberlerimizi veririz :)
benimde 2 ay önce aynı şekilde olmuştu.adetime 1 hafta kala göğüslerim çok hassas belimde de ağrı vardı.bekledim adetim 5 gün geçti idrar testi yaptım evde ikinci çizgi silikti sonra 2 gün sonra idrar tetsi yaptım çizgi daha belirgindi.tam on gün geçince kan verdim pozitif çıktı ama ertesi gün adet oldum.kimyasal gebelikmiş.hem pozitif değerim fena değildi.123 gibi bişeydi.iki günde bir kan verdim dış gebelik riskim olabilirmiş diye.yıpratıcı tabi.neyse değer sıfırlandı.tabi benim ilk deneyimim olduğu için bunalıma soktu beni.neyse.
siz sakın tedirgin olmayın.maalesefki kan değerinden başka hiçbirşekilde net sonuç alınmıyor erken dönemde.bence bekleyin adet zamanınızı.ha bu arada benim kasıklarımda da batmalar kasılmalar oluyordu.embriyo tutunmaya çalışıyormuş.tutunamadığı için adetle beraber düşmüş.
bu yazdıklarımdan sakın ama sakın etkilenmeyin stres yapmayın...hissedebildiğiniz kadar rahat hissedin kendinizi.inşallah Allah hayırlısını nasip eder sizin için.
ne tuhaf.bende dün gece konu açtım.hamile kalmaktan korkuyorum diye..çünkü dün adet olmam gerekirken olmadım hala.çünkü şu an hiç hazır değilim.çok korkuyorum.sizde çok istiyorsunuz ne güzel..inşallah istediğiniz gibi gönlünüzce olur herşey
peki 3 ay öncesinde hapla mı korunuyordunuz.
ben yasmin kullandım 2 sene.kimyasal olmasını birazda ona bağlıyorum.ayrıca buşekilde önceden hissetmemeniz gebelik belrtisi olabilir.
eğer folik asit kullanmadıysanız heme kullanmaya başlayın bence.
ben yasmini bıraktığım ay hamile kaldım ve folik asitte kullanmadım.doğum kontrol hapını bırakınca vücut kendini hemen toplayamıyor galiba.bunlarda bir sebep.
birde geceleri ballı tarçınlı süt için.hem faydalı hemde rahatlatır sizi
Kızlar bende çok istiyorum bi bebeğim olmasini.dun ilk defa denedim .ins.olmustur.
İnşallahhh canım
Ins. :26: bazi belirtiler var ama bunlar için erken heralde psikolojik :44:
maalesef erken daha.. keşke ilişkiden 1 hafta sonra hemen belli olsa1 aybeklemek cok zor oluyo
Keşke öyle olsaydi :44:
kızlar bende bu ay çift çizgiyi görenlerdenim inşallah sorunsuz kucağıma alabilirim bebişimi
canım ben bu ay yumurtlama testi kullandım 31 temmuzda pozitif çıktıu ilişki oldu. regl tarihim 20 ağustostu.midemde aşırı yanma ve bulantı oldu 2 gece uyuyamadım ertesi gün acaba dedim evde test vardı yaptım 12 ağustosta hemen görünmedi çöpe attım aman daha kaç gün var olurmu öyle şey die düşündüm akşam bi baktım 2.çizgi çıkmış hemen yenisini yapıp başında bekledim 5 dk. sonra çıktı ertesi gün hemen kan testi hamileyim...kan testim 169 çıktı.yani 8 gün önce öğrendim.şuanda mide bulantım daha hafif bakalım bu hafta tekrar kontrole gidicem doktara...
Darısı başımızasağ salim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?