- 9 Kasım 2015
- 793
- 494
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah büyük onun hikmetinden sual olunmaz ama iste sadece yumurtlama donemi hamile kalınır diye duydukça üzülüyorum bu ay bi umudum var inşallah bende o tanıdıkların gibi olurum cevap içinde tesekkur ederim:))Adet sonrasi cok tanidigim kisiler hamile kaldi lar ve hepside nerdeyse erkek oldu
Canim erkek bebek istiyisan ovulasyon testi kullanmadan hamile kalma derim riske atma ben adetin bittigi gun tek iliski ile hamile kaldım ogulllarima cinsel perhiz sart ve mutlaka fitil kullanKimse yok mu regl sonrası hamile kalan![]()
Zaten eşim korunuyor adetim 4gun surdu 4. 6. Ve 7. Günler olmaz diye korunmadi öncesinde bir ay hap kullandım tedavi için o yüzden korunmadi ama hap bittikten 10 gün sonra ilişki oldu sizce benimde şansım var mi inşallah sizin gibi bende kalirim ogullarinizi da Allah bagislasin :*Canim erkek bebek istiyisan ovulasyon testi kullanmadan hamile kalma derim riske atma ben adetin bittigi gun tek iliski ile hamile kaldım ogulllarima cinsel perhiz sart ve mutlaka fitil kullan
İnşallah canım ya Allah razi olsun sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahBenim cok tanidigim kisi adet bitimi kaldi ve ogullari oldu darisi basiniza insallah
Fitil ne için onu anlamadımCanim erkek bebek istiyisan ovulasyon testi kullanmadan hamile kalma derim riske atma ben adetin bittigi gun tek iliski ile hamile kaldım ogulllarima cinsel perhiz sart ve mutlaka fitil kullan
Alkali olmak icin canim mantar icin olan fitiller. Süper anneler 2011 topiginde yazio hepsiFitil ne için onu anlamadım
Alkali olmak,icin fitil kullanmani tavsiye ederimFitil ne için onu anlamadım
Amin canim cok sagol bence 2 kızı olan annelrin eşlerine takviye kullanmalari sart canim sperm kalitesi bakimindan çünkü erkek bebkte kalite cok onemli takviye verebilirsen esine ver derim olmadi fitil veya yumurtlama zamani dene 4,gunde olan iliskide sansin yuksek erkek bebek icin ama 6 ve 7,gunlerdiki iliskin icin bisey diyemem kiz gunleri çünkü adet bitimi tek İlişki mantıklı olan rabbim gonlune gore versinZaten eşim korunuyor adetim 4gun surdu 4. 6. Ve 7. Günler olmaz diye korunmadi öncesinde bir ay hap kullandım tedavi için o yüzden korunmadi ama hap bittikten 10 gün sonra ilişki oldu sizce benimde şansım var mi inşallah sizin gibi bende kalirim ogullarinizi da Allah bagislasin :*
Aminn çok TSK ederim eşim ikna oldu sonunda tamda yumurtlama dönemim hayırlısı olsun insallahAmin canim cok sagol bence 2 kızı olan annelrin eşlerine takviye kullanmalari sart canim sperm kalitesi bakimindan çünkü erkek bebkte kalite cok onemli takviye verebilirsen esine ver derim olmadi fitil veya yumurtlama zamani dene 4,gunde olan iliskide sansin yuksek erkek bebek icin ama 6 ve 7,gunlerdiki iliskin icin bisey diyemem kiz gunleri çünkü adet bitimi tek İlişki mantıklı olan rabbim gonlune gore versin
Insallah canim hersey gonlunce olsun canımAminn çok TSK ederim eşim ikna oldu sonunda tamda yumurtlama dönemim hayırlısı olsun insallah