Regl sonrası

anonim3445

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2023
25
2
6
24
Kızlar merhabalar reglim biteli 4 gün oldu bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum her an regl olacakmış gibi yumurta akı gibi akıntım var evliyim gebelik düşünüyoruz benimle aynı durumu yaşayıp bilgisi olan yazabilir mi?

Düzenli regl oluyor musunuz? Yumurtlama olabilir ya da başka bir şey. Çok şiddetliyse bi kadın doğuma görünün bence

Evet reglim düzenli 28 günde bir oluyorum kasiklarimda ara sıra gelip gidiyor regl ağrısından farkı yok
Yumurtalama olabilir gebelik düşünüyorsanız değerlendirin bence. Yoksa bi kontrole gidin. Gerçi üşütmüş falan da olabilirsiniz ay kadın olmak çok zor ya bu ağrıların nedeni bir tane değil ki nokta atışı olsun

O kadar güzel yorumladiniz ki nedir bizim bu çektiklerimiz bende bilemedim ama hayırlı bir ağrıyla başım gözüm üstüne 1 yıldır gebelik düşünüyoruz inşallah nasip olur

O kadar güzel yorumladiniz ki nedir bizim bu çektiklerimiz bende bilemedim ama hayırlı bir ağrıyla başım gözüm üstüne 1 yıldır gebelik düşünüyoruz inşallah nasip olur
2 günde bir değerlendirmeye çalışın. Doktora kontrole hiç gittiniz mi hormonlar vs bakıldı mı ya da eşiniz baktırdı mı bu faktörler önemli

Sadece tiroit hormonun yüksek 3 aydır tedavi görüyorum doktor kısa sürede geçecek dedi onun dışında bir sıkıntı yok

Sadece tiroit hormonun yüksek 3 aydır tedavi görüyorum doktor kısa sürede geçecek dedi onun dışında bir sıkıntı yok
Ben de denemeye başladığımda TSH yüksekti gebeliğe engel değilmiş ama zorlaştırıyormuş ben de 1 yıldır ilaç kullanıyorum. İlaçları düzenli ve kahvaltıdan en az 1 saat önce kullanınca gerçekten kolayca istenilen değere iniyor. Seviyorsan bol bol Dereotu ye iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…