Regl sorunu?

lilyy26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
117
45
3
35
Doktora gittiğimde ne ultrason ne de testlerde sorun çıkmadı belki fikriniz vardır diye size sormak istedim. Geçen ay adetim tam 13 gün sürdü sonra denize gidince kesildi bu ay adetime 6 gün varken sadece lekelenmem oldu iki gün ara ara devam etti ve kesildi üç gün önce reglimin başlaması gerekiyordu ve olmadım. Sizce neden olabilir fikriniz var mı? Korkmalı mıyım sizce yoksa normal olabilir mi? iki doktor da ultrasonda bir şey göremedi ve tsh gibi testlerde bir sorun çıkmadı

Stres,beslenme şekli vb dış faktörler etkiliyor olabilir belki?

doktorlar da öyle dedi ama olmayınca bir sorun mu var diye aklına geliyor insanın
Test yapılmış,ultrasonla da bakılmış bir şey çıkmamış. Doktorlar söylerlerdi bir şey olsaydı merak etmeyin :)
Büyük ihtimalle dış etkenlerden dolayı bozulmuş vücudunuzun dengesi. Geçmiş olsun :)

Doktora gittiğimde ne ultrason ne de testlerde sorun çıkmadı belki fikriniz vardır diye size sormak istedim. Geçen ay adetim tam 13 gün sürdü sonra denize gidince kesildi bu ay adetime 6 gün varken sadece lekelenmem oldu iki gün ara ara devam etti ve kesildi üç gün önce reglimin başlaması gerekiyordu ve olmadım. Sizce neden olabilir fikriniz var mı? Korkmalı mıyım sizce yoksa normal olabilir mi? iki doktor da ultrasonda bir şey göremedi ve tsh gibi testlerde bir sorun çıkmadı

Bir başka doktora daha görün.

Back
X