- 14 Mart 2016
- 724
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Kızlar merhaba regl süresi aslında azalmadı ama yoğunluğu azaldı bu bir sorun mu sizce ilk baslarda gitmiştim doktora sorun yok, demişti ama tedirgin oluyorum hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de azalma oldu doktora gittiğimde sorun yok normal dedi bana da.Kızlar merhaba regl süresi aslında azalmadı ama yoğunluğu azaldı bu bir sorun mu sizce ilk baslarda gitmiştim doktora sorun yok, demişti ama tedirgin oluyorum hep
Yaşlanıyoruz ondan herhalde 30a bastım gitti hormonlar hahaBende de azalma oldu doktora gittiğimde sorun yok normal dedi bana da.
31 doğum yapmadım. Kansızlık için cok hap kullandım Bi arkadasım da demir ilacları azaltıyor bence bende de öyle azaldı dedi doktora demiştim alakası yok ve normal demiştiDoğum falan yaptın mı?
Kaç yaşındasın?
İlaçların adet düzeninde etkisi oluyor Bencede.31 doğum yapmadım. Kansızlık için cok hap kullandım Bi arkadasım da demir ilacları azaltıyor bence bende de öyle azaldı dedi doktora demiştim alakası yok ve normal demişti
Hahaha aynen benimdeYaşlanıyoruz ondan herhalde 30a bastım gitti hormonlar haha
Ahaha yandık valla daha 40 mız varHahaha aynen benimde![]()
Eee yaşlanıyoruz.bir 14,15 yaşındaki adetlerini düşün bir de şimdikileri. Ben de aynı yaştayım birkaç ay öncesine kadar bile hormonlarım daha aktifti.kollarımdaki kıllar hemen uyardı şimdi uzamıyor.30 yaşından sonra yokuş aşağı artık.millet nasıl 39, 40 yaşında hamile kalıyor bilmem.31 doğum yapmadım. Kansızlık için cok hap kullandım Bi arkadasım da demir ilacları azaltıyor bence bende de öyle azaldı dedi doktora demiştim alakası yok ve normal demişti
Gerçekten öyle korkmaya başladım yeni evliyim cocugu 34 gibi istiyorum gelecekten korkuyorum suan daEee yaşlanıyoruz.bir 14,15 yaşındaki adetlerini düşün bir de şimdikileri. Ben de aynı yaştayım birkaç ay öncesine kadar bile hormonlarım daha aktifti.kollarımdaki kıllar hemen uyardı şimdi uzamıyor.30 yaşından sonra yokuş aşağı artık.millet nasıl 39, 40 yaşında hamile kalıyor bilmem.
Benim aşırı zor oluyor valla.20 li yaşlarda da böyleydi.şimdi 30 u geçtim kendimi menopoza girmiş kabul ediyorum.20 li yaşlarda olmuyordu şimdi mi olacak?aklımda ihtimal bile yok sen düşün.buralarda bir kereden birşey olmaz dedim yumurtlama günü de değildi cart curt yazanlara o kadar gıcık oluyorum ki.bir de geri çekilme korunma yöntemi değildir diye bas bas bağıranlar var.ulen ben 100 sene geri çekilme yapsam yine hamile kalmam.Gerçekten öyle korkmaya başladım yeni evliyim cocugu 34 gibi istiyorum gelecekten korkuyorum suan da
İyi de sen daha önce hamile kalmadın mi nasıl kendini menopoza girmiş kabul ediyorsun? Genceciksin daha.Benim aşırı zor oluyor valla.20 li yaşlarda da böyleydi.şimdi 30 u geçtim kendimi menopoza girmiş kabul ediyorum.20 li yaşlarda olmuyordu şimdi mi olacak?aklımda ihtimal bile yok sen düşün.buralarda bir kereden birşey olmaz dedim yumurtlama günü de değildi cart curt yazanlara o kadar gıcık oluyorum ki.bir de geri çekilme korunma yöntemi değildir diye bas bas bağıranlar var.ulen ben 100 sene geri çekilme yapsam yine hamile kalmam.ne derdi var onu da anlamıyorum ki.ortada bir halt da yok.çalışmiyor işte körolasıca.
Evet ama aşırı zor oldu.2 seneye yakın zaman sonra.millet bir kereden birşey olmaz diye ya da geri çekilmeyle falan hamile kalıyor.adetim de o kadar o kadar az geliyor ki resmen ayıp olmasın diye geliyor.birkaç seneye tamamen kesilecek diye korkuyorum.doğurganlık oranım gerçekten çok düşük.yok denecek kadar düşük.bie de bu sürede doğum yok, lohusalık yok, emzirme yok.bomboş 2 senede.şimdi 30 u da geçtim artık hiç ihtimal vermiyorum doğal olarak.uzatmaları oynuyorum yani.insan biliyor kendi vücudunu.90+ lardayım artık.ya da maç bitti haberim yok.İyi de sen daha önce hamile kalmadın mi nasıl kendini menopoza girmiş kabul ediyorsun? Genceciksin daha.
Valla şanssızız herhalde ya bu konuda annem 38de hamile kaldı hemde korunurken bari ona cekseydimEvet ama aşırı zor oldu.2 seneye yakın zaman sonra.millet bir kereden birşey olmaz diye ya da geri çekilmeyle falan hamile kalıyor.adetim de o kadar o kadar az geliyor ki resmen ayıp olmasın diye geliyor.birkaç seneye tamamen kesilecek diye korkuyorum.doğurganlık oranım gerçekten çok düşük.yok denecek kadar düşük.bie de bu sürede doğum yok, lohusalık yok, emzirme yok.bomboş 2 senede.şimdi 30 u da geçtim artık hiç ihtimal vermiyorum doğal olarak.
Benim annemin potansiyelini bilmiyorum ama en azından erken menepoz yok.ama bana sorarsan kişisel bir şan meselesi.haa bir de şu emzirirken tekrar hamile kalıp ağlasan tipler var ya fena ayar oluyorum.ben bir kere doğum yapsam bırak emzirirken hamile kalmayı bir daha 5 sene yaprak kımıldamaz.eee 9 ay hamilelik, 2 ay lohusalık, 2 yaşına kadar çocuk emecek, eee en az 2 yıl da hamile kalma süresi.o da iyi ihtimalle tabi.Hani peşpeşe oldular falan diye anlatıyorlar ya.Valla şanssızız herhalde ya bu konuda annem 38de hamile kaldı hemde korunurken bari ona cekseydim![]()
Benim ferritin düşünce regl kanamam da azalıyor ilaç kullanınca normale dönüyor. Kan değerlerine baktırdın mı yakın zamanda?Evet ama aşırı zor oldu.2 seneye yakın zaman sonra.millet bir kereden birşey olmaz diye ya da geri çekilmeyle falan hamile kalıyor.adetim de o kadar o kadar az geliyor ki resmen ayıp olmasın diye geliyor.birkaç seneye tamamen kesilecek diye korkuyorum.doğurganlık oranım gerçekten çok düşük.yok denecek kadar düşük.bie de bu sürede doğum yok, lohusalık yok, emzirme yok.bomboş 2 senede.şimdi 30 u da geçtim artık hiç ihtimal vermiyorum doğal olarak.uzatmaları oynuyorum yani.insan biliyor kendi vücudunu.90+ lardayım artık.ya da maç bitti haberim yok.
Boşver şimdi bunları düşünme. Gerçekten evlilik düşüncen olursa o zaman doğurganlık meselesine kafa yorarsın.Benim annemin potansiyelini bilmiyorum ama en azından erken menepoz yok.ama bana sorarsan kişisel bir şan meselesi.haa bir de şu emzirirken tekrar hamile kalıp ağlasan tipler var ya fena ayar oluyorum.ben bir kere doğum yapsam bırak emzirirken hamile kalmayı bir daha 5 sene yaprak kımıldamaz.eee 9 ay hamilelik, 2 ay lohusalık, 2 yaşına kadar çocuk emecek, eee en az 2 yıl da hamile kalma süresi.o da iyi ihtimalle tabi.Hani peşpeşe oldular falan diye anlatıyorlar ya.
Valla Allah yardımcımız olsunBenim annemin potansiyelini bilmiyorum ama en azından erken menepoz yok.ama bana sorarsan kişisel bir şan meselesi.haa bir de şu emzirirken tekrar hamile kalıp ağlasan tipler var ya fena ayar oluyorum.ben bir kere doğum yapsam bırak emzirirken hamile kalmayı bir daha 5 sene yaprak kımıldamaz.eee 9 ay hamilelik, 2 ay lohusalık, 2 yaşına kadar çocuk emecek, eee en az 2 yıl da hamile kalma süresi.o da iyi ihtimalle tabi.Hani peşpeşe oldular falan diye anlatıyorlar ya.
Benim annem abim doğmuş 40ı çıkmadan bana hamile kalmış. tüpleri bağlı olduğu halde yine hamile kaldı 45 gibi. Çocuk olunca seksten niye uzak kalınsınBenim annemin potansiyelini bilmiyorum ama en azından erken menepoz yok.ama bana sorarsan kişisel bir şan meselesi.haa bir de şu emzirirken tekrar hamile kalıp ağlasan tipler var ya fena ayar oluyorum.ben bir kere doğum yapsam bırak emzirirken hamile kalmayı bir daha 5 sene yaprak kımıldamaz.eee 9 ay hamilelik, 2 ay lohusalık, 2 yaşına kadar çocuk emecek, eee en az 2 yıl da hamile kalma süresi.o da iyi ihtimalle tabi.Hani peşpeşe oldular falan diye anlatıyorlar ya.
Seksten uzak kalındığı için demedim.benim doğurganlık oranım çok düşük olduğu için benim olmaz dedim.Benim annem abim doğmuş 40ı çıkmadan bana hamile kalmış. tüpleri bağlı olduğu halde yine hamile kaldı 45 gibi. Çocuk olunca seksten niye uzak kalınsın