Regl tarihinden 1 gün sonra hcg 68.5 düşük mü?

kimyaci87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
844
551
103
35
Acil kızlar. Geçen ay kimyasal geçirdim. Yine hamileyim. Hcg 68.5 çktı bir gün sonra. Gene kimyasal olmasndan korkuyorum.

canim insallah normaldir ben 5gun gecince vermistim 90 di iki gun sonra 300 du onemli olan articakmi takip et benim gec dollenmeymis..kan verip insallah guzel haberler alirsin ogrenince yaz

Yok canım korkma kimyasaldan sonra kimyasal çok nadir oluyormus bende kimyasal yasadim ertesi ay hamile kaldim tekrar ama iki günde bir kan ver doktora öyle git değerin 1500 olunca gorulur kese iki uç defa ver sonra bekle Allah in izni ile birşey olmaz hayırlı olsun bu arada

Düşük değil cnm için rahat olsun gayet normal bi değer inşallah düzenli yukselir

Benimde adetim 5 gün geçince 254 du iki gün sonra 683 oldu acaba ne zaman duyarim kalp atışlarını?

Onemli olan degerin yuksek veya dusuk olmasi degil iki gunde bir ikiye katlanmasi.
Bu degere gore hamilesiniz. 1 gun arayla tekrarlatin kan testini. Hayirli olsun.

Kızlar bende dün kan verdim adetimin 4.günü 44.24 çıktı değer nöbetçi pratisyen doktora sordum var ama çok erken bir hafta sonra tekrarlayalım tahlili dedi benim kafam çok karışık değer bana çok düşük geldi bide bende daha önce iki kere kimyasal geçirdim

Selam kizlar kimyasal gebelik sonrasi adet gecikmesi normal mi.boyle birsey yasayan varmi.suan adetim 4 gun geciyor.ilk gectigi gun test yaptim aksam uzeri negatif cikti.simdi beklemedeyim..cok da umitlenmemeye calisiyorum belki kimyasal dolayisiyla geciyordur diye...benzer durum yasayanlar varsa anlatirsanz sevnrm

Kızlar bende dün kan verdim adetimin 4.günü 44.24 çıktı değer nöbetçi pratisyen doktora sordum var ama çok erken bir hafta sonra tekrarlayalım tahlili dedi benim kafam çok karışık değer bana çok düşük geldi bide bende daha önce iki kere kimyasal geçirdim
Canm yeni oldugu icin oyle cikmistr.uzulmeyinn iyi olur ins.iki gun sonra yeniden kan verin

Sık idrara cikiyorum kasiklarimda batmalar basladi başım dönüyor ara sira adetimde 2 gun gecikti evde test yaptim cift cizgi cikti gibi hamilemiyim acaba bakarmisiniz cok bebisim olsun istiyorum iki aylik evliyim testin resmini atiyorum

Eklentiler

• 20161024_230459.webp
    20161024_230459.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 54
Sık idrara cikiyorum kasiklarimda batmalar basladi başım dönüyor ara sira adetimde 2 gun gecikti evde test yaptim cift cizgi cikti gibi hamilemiyim acaba bakarmisiniz cok bebisim olsun istiyorum iki aylik evliyim testin resmini atiyorum
Gebesin canımm hayırlı olsun dilerim sağlıkla kucağına alırsın :)

Selam kizlar kimyasal gebelik sonrasi adet gecikmesi normal mi.boyle birsey yasayan varmi.suan adetim 4 gun geciyor.ilk gectigi gun test yaptim aksam uzeri negatif cikti.simdi beklemedeyim..cok da umitlenmemeye calisiyorum belki kimyasal dolayisiyla geciyordur diye...benzer durum yasayanlar varsa anlatirsanz sevnrm
Benim 40. Gün oldu bi sonraki regl. Gecikme normal cnm

Kizlaar benim de adetten 1 gün sonra beta 1310 cikti değer yüksek mi sizcee

Cnm gec
Cnm gecikebilir normal ben de geçen ay kimyadal yasadim bu ay adetim gecikir diye bekliyorum her ne kadar cok cok yeni ve sagliksiz bi gebelik de olsa kimyasal sonucta rahminde değişim oluyor. Duzenini bulması bi iki adet donemini kapsiyormus. Kinyasal gecirince bayagi arastirma yaptım. Dualarimiz bebis olsun yönünde ama gecikme de olursa normal

Back
X