Cnm kalp atisina çok var daha 7. Hafta da 8. Haftada duyabilirsiniz:)Benimde adetim 5 gün geçince 254 du iki gün sonra 683 oldu acaba ne zaman duyarim kalp atışlarını?
Cnm kalp atisina çok var daha 7. Hafta da 8. Haftada duyabilirsiniz:)Benimde adetim 5 gün geçince 254 du iki gün sonra 683 oldu acaba ne zaman duyarim kalp atışlarını?
Canm yeni oldugu icin oyle cikmistr.uzulmeyinn iyi olur ins.iki gun sonra yeniden kan verinKızlar bende dün kan verdim adetimin 4.günü 44.24 çıktı değer nöbetçi pratisyen doktora sordum var ama çok erken bir hafta sonra tekrarlayalım tahlili dedi benim kafam çok karışık değer bana çok düşük geldi bide bende daha önce iki kere kimyasal geçirdim
Sık idrara cikiyorum kasiklarimda batmalar basladi başım dönüyor ara sira adetimde 2 gun gecikti evde test yaptim cift cizgi cikti gibi hamilemiyim acaba bakarmisiniz cok bebisim olsun istiyorum iki aylik evliyim testin resmini atiyorum
INanin cok mutluyum suan kan testi yaptirsam yarin cikarmi dersin canim elim ayagim titriyo sevinctenGebesin canımm hayırlı olsun dilerim sağlıkla kucağına alırsın :)
Benim 40. Gün oldu bi sonraki regl. Gecikme normal cnmSelam kizlar kimyasal gebelik sonrasi adet gecikmesi normal mi.boyle birsey yasayan varmi.suan adetim 4 gun geciyor.ilk gectigi gun test yaptim aksam uzeri negatif cikti.simdi beklemedeyim..cok da umitlenmemeye calisiyorum belki kimyasal dolayisiyla geciyordur diye...benzer durum yasayanlar varsa anlatirsanz sevnrm
Kesin çıkar tebrik ederimINanin cok mutluyum suan kan testi yaptirsam yarin cikarmi dersin canim elim ayagim titriyo sevincten
Cnm gecikebilir normal ben de geçen ay kimyadal yasadim bu ay adetim gecikir diye bekliyorum her ne kadar cok cok yeni ve sagliksiz bi gebelik de olsa kimyasal sonucta rahminde değişim oluyor. Duzenini bulması bi iki adet donemini kapsiyormus. Kinyasal gecirince bayagi arastirma yaptım. Dualarimiz bebis olsun yönünde ama gecikme de olursa normalSelam kizlar kimyasal gebelik sonrasi adet gecikmesi normal mi.boyle birsey yasayan varmi.suan adetim 4 gun geciyor.ilk gectigi gun test yaptim aksam uzeri negatif cikti.simdi beklemedeyim..cok da umitlenmemeye calisiyorum belki kimyasal dolayisiyla geciyordur diye...benzer durum yasayanlar varsa anlatirsanz sevnrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?