• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl tarlusal arkadaşlar ?

kahveli34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2025
6
0
1
25
Tarlusal kullanan varmı tarlusal kullanırken ğeçeteye az az kan geliyordu ilsç bitti ertesi gün gene pembe kırmızı lekeler geliyorsu bugünde aynı az az geldi ne zaman regl başlar ? Normal mi bu ilacı kullananlae yorum yapabilirmi sizdede oldu mu ?

Tarlusal kullanan varmı tarlusal kullanırken ğeçeteye az az kan geliyordu ilsç bitti ertesi gün gene pembe kırmızı lekeler geliyorsu bugünde aynı az az geldi ne zaman regl başlar ? Normal mi bu ilacı kullananlae yorum yapabilirmi sizdede oldu mu ?
Tarlusal kullanırken de olabiliyor ama normalde bittikten sonraki üç gün içinde kanama başlar hatta benim doktorum hep şöyle söyler olurda kanaman başlarsa ilacı kes. Üç gün bekleyin iyice sökülür inşallah

Merhaba ben de Tarlusal kullandım Dün bitti Ben de öyle bir şey olmadı Adetimi bekliyorum

Back
X