E Elifnazz1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 4 0 1 25 10 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifnazz1 #1 Normalde 5-6 günde regl bıtıyordu ıkı üç kere agrı kesici ıctım ve 10 gun olmasına ragmen bitmiyor ilaç içtiğim için midir bu durum ilk defa oldu
Normalde 5-6 günde regl bıtıyordu ıkı üç kere agrı kesici ıctım ve 10 gun olmasına ragmen bitmiyor ilaç içtiğim için midir bu durum ilk defa oldu
EylmGlc234 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2021 7 1 1 10 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifnazz1 #2 Elifnazz1 .!.: Normalde 5-6 günde regl bıtıyordu ıkı üç kere agrı kesici ıctım ve 10 gun olmasına ragmen bitmiyor ilaç içtiğim için midir bu durum ilk defa oldu Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu daha önce bende yaşadım.hemen bı kadın doğumla görüşmeniz de yarar var. Sağ yumurtalığim da kist çıktı. Hemen ilaç tedavisine başladık. O şekilde erken fark edip hemen tedavi oldum. Reglim de ilaçla kesildi bence ihmal etmeyin.
Elifnazz1 .!.: Normalde 5-6 günde regl bıtıyordu ıkı üç kere agrı kesici ıctım ve 10 gun olmasına ragmen bitmiyor ilaç içtiğim için midir bu durum ilk defa oldu Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu daha önce bende yaşadım.hemen bı kadın doğumla görüşmeniz de yarar var. Sağ yumurtalığim da kist çıktı. Hemen ilaç tedavisine başladık. O şekilde erken fark edip hemen tedavi oldum. Reglim de ilaçla kesildi bence ihmal etmeyin.