regl ve parça gelmesi

Doktora gittim kan ve hormon testi yaptı normal çıktı. Üstten ultrasonla baktı ve bir sıkıntı görünmüyor dedi, parça içinse endometrial dokudur dedi. Batın ultrason randevusu aldım önümüzdeki hafta gideceğim. Vajinal ultrasonla bakabilseydi sanırım daha iyi olacaktı sorunun ne olduğunu anlamak kaynaklı

Merhaba, benden de daha önceki regl dönemlerimden farklı olarak yüksek miktar ve oranda et parçaları geliyor. Şu an reglin ikinci günündeyim, normalden yoğun geçiyor ve ben de covid atlattım. Bu durumu araştırırken sizin konunuza denk geldim. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
Geçmiş olsun.

Reglimin ilk gününde elimin uzunluğunda bir parça geldi (kan pıhtısı falan değil eminim) ve o günden beri yaklaşık 1 aydır kanamam var son 1 haftası lekelenme şeklinde geldi. O parçanın ne olduğunu bilmiyorum ve korkuyorum. Başına gelen var mı daha önce? Bekarım ve bakireyim, cerrahi müdahele olmadı.
Kist olabilir, doktora görünün en kısa zamanda

Merhaba, benden de daha önceki regl dönemlerimden farklı olarak yüksek miktar ve oranda et parçaları geliyor. Şu an reglin ikinci günündeyim, normalden yoğun geçiyor ve ben de covid atlattım. Bu durumu araştırırken sizin konunuza denk geldim. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
Geçmiş olsun.
Doktor bir sorun yok dedi ama başka doktora da gitsem mi bilemiyorum yani bi sorun varsa ve ben geç kalırsam diye korkuyorum. Kan, hormon testi verdim ultrasona girdim hepsi normaldi. Batın ultrasona gireceğim diğer organlarda sorun varsa bu kanama onlardan kaynaklı bedenin tepkisi olabilirmiş

Benimki normale döndü, inşaallah sizinki de düzelir. Durumunuzda bir değişiklik olmazsa başka bir doktora görünün bence.

Kanamam bitti 1 ay dolunca da bakalım sonrası nasıl olacak göreceğiz artık
Kendiliğinden mi bitti kanamaniz yoksa ilaç kullandınız mı..

Benim doğum kontrol hapı verdi doktor adeti düzenlemek için o sekilde kesildi kanamam..
Tüm tahlil ve ultrason muayenem normal çıkmıştı..

Kendiliğinden mi bitti kanamaniz yoksa ilaç kullandınız mı..

Benim doğum kontrol hapı verdi doktor adeti düzenlemek için o sekilde kesildi kanamam..
Tüm tahlil ve ultrason muayenem normal çıkmıştı..
Diane 35 kullanıyordum 7 günlük bir ara vardı tekrar başladım 2.günde kanamam bitti ama benim sanırım uzun yıllar kullanmam gerekecek doğum kontrol hapını

Back
X